Şanlıurfa'yı karıştıran AK Parti aday listesi

Yerel seçimler öncesinde aday belirleme süreci uzadıkça kulisler, dedikodular ve manipülasyona açık listeler de tüm hızla yayılmaya devam ediyor. O listelerden biri de Şanlıurfa'da dolaşıyor.

Şanlıurfa'yı karıştıran AK Parti aday listesi
Şanlıurfa'yı karıştıran AK Parti aday listesi
GİRİŞ 22.01.2014 08:47 GÜNCELLEME 22.01.2014 13:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi…

AK Parti'de Ankara, Kocaeli, Bursa, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Kayseri, Manisa, Gazintep, Denizli, Eskişehir, Erzurum ve Diyarbakır'a bağlı ilçe belediye başkan adayları açıklandıktan sonra gözler Sakarya, Mardin, Van, Şanlıurfa, Trabzon ve Mersin gibi kritik büyükşehirlerin ilçe adaylarının duyurulacağı açıklamalara çevrildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN SON ŞEKLİ VERECEK

Bu gece Brüksel'den dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu ile birlikte öncelikle açıklanmayan büyükşehir ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği çalışmaları yürütecek ve listelere son şeklini verecek.

1 AYDIR ŞANLIURFA'DA DOLAŞAN LİSTE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Hal böyleyken, bazı haber sitelerinde dolaşan aday listeleri AK Partilileri ve aday adaylarını etkilemişe benziyor. Şanlıurfa'da yaklaşık olarak 1 aydır dolaşan, sözde, kesinleşen aday listesi yeni büyükşehir olan Şanlıurfa'yı karıştırdı.  

İşte günlerdir kulislerde dönen o liste:  

Ceylanpınar - Murat Çoşkunkan

Bozova - Hasan Arusoğlu

Hilvan - Aslan Ali Bıyık

Harran - Mehmet Özyavuz

Birecik - M.Faruk Pınarbaşı

Karaköprü - Mustafa Yavuz

Viranşehir - Mehmet Ekinci

Akçakale - Ahmet Akay

Eyyübiye - Hasan Çeçe

Siverek - Resul Yılmaz

Haliliye - Mustafa Zahit

Halfeti - Nihat Özdal

Suruç - Necdet Kılıç

OSMAN BAYDEMİR'İN ADAYLIĞI AK PARTİ LİSTESİNİ ETKİLEYECEK Mİ?

Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) son bir hamle yaparak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i Şanlıurfa'dan aday göstermesinden sonra bu şehir çok daha önemli bir hale geldi. İşte tam da bu sebepten dolayı, Başbakan Erdoğan ve AK Parti kurmaylarının listeyi yeniden gözden geçirilerek üzerinden konuşulacağı ve ona göre aday isimlerinin belirleneceği iddia edildi.

ŞANLIURFA YENİ ADAYLARINI BEKLİYOR

Şanlıurfa'da hemen hemen herkesin bildiği bu listenin değişip değişmeyeceğini 23 Ocak Perşembe günü hep birlikte göreceğiz. Başbakan Erdoğan'dan ‘halkta karşılığı olan aday' kriterini göz önünde bulundurarak isimlerin belirlenmesini bekleyen Şanlıurfalılar, çok kısa bir süre sonra yeni adaylarıyla da tanışmış olacak.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 5
  • ARAF49 10 yıl önce Şikayet Et
    ADAYLARI AÇIKLAMAK İÇİN BU KADAR NAZLANIRLARSA . bu kadar geciktirirlerse olacağı bu tabi dedikodular uçuşur. millet artık sıkılmaya başladı bu neya millet bıktı artık inş seçimden 3 gün sonrasına kadar netleştirmessiniz artık
    Cevapla
  • atakan58 10 yıl önce Şikayet Et
    sadece urfa değil tabiki. istanbul pendik ilçeside aynı durumda inceleme yapılmadan aday gösterilmiş salih kenan şahin halk kesinlikle istemiyor mevcut başkanı mahalle teşkilatlarıda aynı şekilde aradan chp cıkcak oylar saadet partsine kaycak.tekrar gözden gecirin adayları istanbulda
    Cevapla
  • hamdi çiloğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ya kocaeli. KOCAELİ hepten karışık bu secimde işler baya zor olacak
    Cevapla
  • H Atmaca 10 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Urfa değil. Adana çok karışık. Adana ilçelerinde büyük ve vahim hatalar var. Halkın sesine kulak verilmezse büyük ilçeler kaybedilecek. Lütfen duyun artık sesimizi.. İnsan aday belirlerken adayı bir inceler.. Adana'da teşkilatlar toz duman.. Adana'da ilçe adaylarında değişim olmazda AK Partiyi büyük bir hezimet bekliyor
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    sadece urfa mı. gunlerdır haber sıtelerınde tum ıllerın adayları acıklanıyor bu bır taktıkmı gelen tepkılerı olcmekmı bılınmez ama mesela trabzonda gosterılen adaylar doğruysa vay halımıze umarım anket sonucları dıkkat alınır ve ona gore değerlendırme yapılır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık