Sadece bu fotoğraftaki en genç aday değil!

AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, İstanbul'un en genç belediye başkan adayı oldu.

Sadece bu fotoğraftaki en genç aday değil!
Sadece bu fotoğraftaki en genç aday değil!
GİRİŞ 27.01.2014 14:21 GÜNCELLEME 27.01.2014 14:28

AK Parti'nin İstanbul Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda 39 İlçe'nin Belediye Başkan Adayları açıklandı.

AK Parti'den Genç Aday

Açıklanan isimler arasında en dikkat çekeni Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak oldu. 1978 yılında Trabzon'da doğan Bayram Şenocak mevcut başkanlar ve adaylar arasında en genç isim olmasıyla dikkat çekti. Yaşı genç olmasına rağmen 10 yılı aşkın bir zamandır siyasetle uğraşan Bayram Şenocak, iki yıllık AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı döneminde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bir çok yatırımın Avcılar'a kazandırılmasında etkin rol oynamış ve Avcılar halkının takdirini kazanmıştı.

Bayram Şenocak Kimdir?

1978 yılında Trabzon'da doğan Bayram Şenocak, aynı yerde başladığı ilkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Çalışma hayatına başladığı 1996 yılından 2010 yılına kadar bir çok şirkette üst düzey yönetici olarak hizmetlerde bulundu. 2010 yılından bu yana da çalışma hayatında edindiği tecrübeleri yönetim kurulu üyesi olduğu kendi şirketlerinde devam ettirmektedir. Ülkemizin güzide işadamı kuruluşlarından biri olan MÜSİAD'ın çeşitli birimlerinde çalışmalarda bulunan ve bir çok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan Şenocak, halen MÜSİAD üyesi işadamları arasında olup sektörel projelerden yurtdışı fuar organizasyonlarına, katıldığı eğitimlerden yurtiçi ve yurtdışı gezilerine kadar geniş bir birikim ve tecrübeye sahiptir.

Genç yaşlardan itibaren aktif siyasetin içinde bulunan Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın bir çok biriminde görev yaptı. Gençlik Kolları'ndan başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar'dan sorumlu İl Koordinatörü olarak devam etti. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Görevi devraldığı 2012 yılından bu yana 33.000 olan üye sayısını ilçe teşkilatıyla birlikte çeşitli çalışmalar yaparak 65.000'e çıkardı. Bu süreç içerisinde Avcılar teşkilatı olarak bir çok kez İstanbul ve Türkiye birinciliği elde edildi.

Orta derecede İngilizce bilen Şenocak, yüzme ve futbol sporlarının yanı sıra DAN diplomasıyla karate hocalığı yapabilecek yetkinliktedir.

Bayram Şenocak, genç yaşlarda edindiği birikim ve tecrübeyi şimdi de Avcılar halkıyla paylaşmak istemektedir. Avcılar ilçesinde ikamet eden Bayram Şenocak, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek