Bülent Arınç'tan 'yolsuzluk' bedduası!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir salonda STK temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Bülent Arınç'tan 'yolsuzluk' bedduası!
Bülent Arınç'tan 'yolsuzluk' bedduası!
GİRİŞ 02.02.2014 11:54 GÜNCELLEME 02.02.2014 11:54

Başbakan Yardımcısı Arınç, yaptığı konuşmada yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arınç 'Yolsuzluk yapan yanımızdan geçemez. Elinden bile tutmayız. Şu adam bunu, bu adam şunu yaptı. Allah cezasını versin. Bunun kararını mahkeme verecek' dedi.

Arınç konuşmasının devamında "Yurtdışından destek alıyorlar. Yurt içinde de bu kanaatleri pekiştirmeye çalışıyorlar. Bugün hamd olsun bu hesabını şerefle veren hükümetiz. Attığımız her adımın yaptığımız her işin hesabını verdik.

Yolsuzluk bizim yanımızdan bile geçmez. İnsanız hata yapabiliriz. Bunu yapan insan hesabını verir. Elinden bile tutmayız. Bu benim aslanımdır falan demeyiz. Bir iddia varsa git kardeşim hesabını ver aklan da ondan sonra gel deriz. Ama yalan yanlış suçlamalarla, bir kişinin yaptığı hatadan büyük bir partiyi muhatap tutmak vicdanla bağdaşmaz.

Şu adam bunu yaptı, şu adam şunu yaptı. Allah cezasını versin. Bunun kararını mahkeme verecek. Bizim parti olarak bu işlerde en ufak bir işimiz yok. Sadece bir mahalli seçim olarak değil, bir iktidara güven olarak da bu seçimi kullanmamız gerekiyor. Sizi gördüm güçlendim, burada olmayan bütün arkadaşlarımıza selamlarımızı iletin."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar