CHP'den ilk istifa yorumu

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, istifalarla ilgili “Siyasette zaman zaman adaylık zamanları yaşanan şeylerdir” dedi.

CHP'den ilk istifa yorumu
CHP'den ilk istifa yorumu
GİRİŞ 10.02.2014 18:22 GÜNCELLEME 10.02.2014 18:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP'deki istifalar üzerine gazetecilerin sorularını yanıtladı. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde partililer ile bir araya gelen Muharrem İnce, CHP'de üyeler ve yöneticiler beğenmedikleri durumda tepkilerini gösterdiklerini ifade etti.

Zaman zaman tepkilerin dozunun arttığını belirten İnce, şöyle konuştu: "Bizim partimizde, üyelerimiz, yöneticilerimiz, milletvekillerimiz adaylarını beğenmediklerinde, beğenmedikleri bir şey olduklarında tepkilerini gösterebiliyor. Zaman zaman bu tepkilerin dozu artabiliyor. Onlarla sorunu çözeriz. Merak etmeyin. Siyasette zaman zaman adaylık zamanları yaşanan şeylerdir. Bunları da çözeriz. Ama Türkiye'nin, medyanın şunu soruşturması lazım, CHP'de 'İnsanlar niye konuşuyor' diye sorgulayacaklarına, AK Parti'de niye kimse konuşamıyor bunu sorgulamaları lazım."

YORUMLAR 5
  • FİKRİ ELALDI 10 yıl önce Şikayet Et
    HİZMET. AK partide insanlar Milletvekilleri ve Başbakanı vatandaşına hizmet için koşturuyorlar. Makam mevki için değil ALLAH rızası için aldıkları TL helal ettirmek rabbine kul Türkiye Cumhuriyetinin ileri Medeniyetler çerçevesine taşımak.Temelini iyi bildikleri için başka partileri tercih etmiyorlar.
    Cevapla
  • ali yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP ÜLKEMİN YÜz KARASİ. muharem incede kömürü dür
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    propaganda. başka bişeyiniz yokmu yahu..sana chp yi sormuşhadise chp de yaşanmış.adam sana çanakkale boğazı......mı dedi
    Cevapla
  • Şenol Demirbaş 10 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi ince hey . sende genel başkanını geçtin bir masal var bilirsin koyunlar sudan geçmek için atlamış o sırada koyunun mahremi görünmüş keçide onu görmüş ve gülmüş ama keçi mahreminin hepaçıkta olduğunu unutmuş.kimler yaptıysa onlarıda esefle kınıyorum şu güzel ükemizi son günlerde zora soktunuz.sizden biri ertuğrul günay bak koltuktan inince içyüzü ortaya çıktı sizdede başladı eden bulur inleyen ölür.size yazılacak çok şey var anlamazsınız vatandaşın bilip doğru karar vermesi önemli........
    Cevapla
  • rıdvan çelebi 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN INCE.... Akpartide Niye mi kimse konusmuyor bir BDP li olarak söyliyecegim şu sözlere kulak verin AKP ve BDP de koltuk sevdası yoktur. Zaten demokraside olması gerekende budur.Chp li Edirne Belediye başkanı 4 dönem üst üste belediye başkanlığı yapmış. Şimdi koltugu elinden gidiyor diye aglıyacak. Kılıçdar oğlu misketlerimi aldı vermiyor diye istifa etmiş resmen. Hizmet yok ama maşallah Koltuktan kalkmasınıda bilmiyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz