AK Parti'de 400 kişi daha istifa etti

AK Parti Seferihisar eski İlçe Başkanı Ümit Cingöz, yaklaşık 400 kişiyle partiden istifa etti.

AK Parti'de 400 kişi daha istifa etti
AK Parti'de 400 kişi daha istifa etti
GİRİŞ 14.02.2014 12:13 GÜNCELLEME 14.02.2014 12:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cingöz, "Meclis üyesi aday listelerinde teşkilat dışlandı. Partide vefasızlık ve sayfısızlık var. İnandığım ve savunduğum değerleri yitiren partide daha fazla kalamazdım" dedi.

AK Parti'ye 11 yıl önce geçen altı yıl Seferihisar'da ilçe başkanlığı yapan Ümit Cingöz, Belediye Başkanlığı'na talip olmuş ancak aaday göterilmemişti. Cingöz yerine kapatılan ANAVATAN Partisi'nde siyaset yapan Hamit Nişancı'nın aday gsöterilmesinden sonra seçim çalışmalarına katıldı. Belediye meclis üyesi listesi hazırlanırken teşkilata emek verenlerin dışlandığını öne süren Cingöz, yaklaşık 400 kişiyle birlikte partiden istifa etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • saban kacar 10 yıl önce Şikayet Et
    Ehh ne güzel etmisler.. Bizim tuzluklarla isimiz olmaz tansiyon bozmaktan baska isede yaramiyorlar,buarada AK Partide silkelenip temizlenmis oldu bütün mikraolardan..
    Cevapla
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Ayip. Gercekten cok ayip,sadece kendi menfaatleri olmadigi icin partiyi heleki boyle zor bir donemde ayrilmak bence cok ayip ve bu millete yapilan sizin yaptiginiz istifayi haksiz buluyorum,Bu devlet sadece menfaat uzerine kurulsa idi bugun Turkiye bu yere gelmezdi,kendi menfaatin icin belediye olsun yada baska bir gorev olsun birakilmaz,bilakis tsk ederek yola sizden baska insana yardim ederek devam etmeniz lazimdi,cok ayip gercekten cok ayip.
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    adı üzerinde cin-göz.... daha ne denir ki????
    Cevapla
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Makam mevki icin degil dava icin siyaset yapilmali.. Böylesine önemli bir surecten gecerken bu hareketler yakisiksiz oluyor.
    Cevapla
  • nasrettin dogan 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların derdi başka. aday gösterilmedikleri için istifa ettiler.bunlara sormazlarmı sen davanın adamımısın yoksa koltuk sevdalısımısın diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin