Hakan Şükür'ün karnesi zayıf dolu

Hükümetin paralel yapının üzerine gitmesinin ardından partisinden istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün TBMM karnesi, devamsızlık ve zayıflarla dolu çıktı.

Hakan Şükür'ün karnesi zayıf dolu
Hakan Şükür'ün karnesi zayıf dolu
GİRİŞ 15.02.2014 06:36 GÜNCELLEME 15.02.2014 12:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylama ve yoklamalara ilişkin resmi tutanaklara göre Şükür, 22 Haziran 2011 tarihinde yapılan ilk Genel Kurul toplantısından, 19 Aralık 2013 tarihine kadar geçen sürede 426 oylama ve yoklamaya katılmamış.

Buna göre Hakan Şükür'ün yasama faaliyetlerine devamsızlık oranı yüzde 62 çıkıyor. Bir başka ifadeyle Şükür, Genel Kurul'da yapılan her 100 oturumdan sadece 38'inde hazır bulunmuş, 62'sinde yer almamış.

TOPLANTILARA GİTMEDİ

Şükür'ün Meclis karnesindeki kırık notlar, sadece Genel Kurul toplantılarıyla sınırlı değil. Sporcu kökenli olması nedeniyle Doping Araştırma Komisyonu üyeliğine de seçilen Şükür, komisyonun toplantılarına da itibar etmemiş.

Kayıtlara göre Şükür, 6 toplantıdan sadece 2'sine katılmış. Şükür'ün diğer vekillik faaliyetlerinde de neredeyse hiçbir şey yapmadığı görülüyor. Meclis'e girdiği günden bu yana bizzat hazırladığı kanun teklifi, yazılı veya sözlü soru önergesi yok. Şimdiye kadar sadece üç kez kürsüde konuşma yapan Şükür, grup önergelerinden de sadece birine imza atmış. (Akşam)



YORUMLAR 11
  • fatih bitgi 10 yıl önce Şikayet Et
    SİZ GÖREMEMİŞSİNİZ. meclisin paralelinde....
    Cevapla
  • Teslimiyet 10 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet mişşş...!. Sadece Hakan Şükür değilki paralel yapı denen örgütlenme yıllarca kendine hizmet dedi ve dedirtti. Gel gelelim ben Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmet ettiklerini hiç görmedim. Peki öyleyse kime hizmet ediyorlar? Artık beyinlerimizi haşhaşın etkilerinden arındırıp bunu sorgulamamız gerek...
    Cevapla
  • Ömer ANDAÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Olur ki bir gün darılırsın, dost iken yaptığın aşırı hareketlerden mahcub olursun. Dargın olduğun zamanlarda da itidalden ayrılma. Olur ki bir gün dost olursun. Eğer bir insan dost olduğu zaman arkadaşının / veya herhangi bir kimsenin iyi taraflarını görüp onu iyi olarak gösterdiği halde, kendisine dargın olduğu zaman kötü taraflarını düşünüp onları dillendirirse ne olur? Eskiden Şia-Sünni savaşlarını anlayamazdım.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Sabbah'a bağlılık notu yok mu.... CHP ile işbirliği notu kaç...
    Cevapla
  • erol alfa 10 yıl önce Şikayet Et
    yazıkkkk. twetter da durmadan kul hakkına vurgu yapacaksın sonra milletin cebinden çıkan parayla maaşı alacaksın bi iş yapmayacaksın tüy bitmemiş yetim hakkı yiyeceksin.yani hocası fetullah olanın yapacağı iş bu kadar olur haklarımız haram olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!