BBP'nin Ankara adayı belli oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını Remzi Çayır olarak açıkladı.

BBP'nin Ankara adayı belli oldu
BBP'nin Ankara adayı belli oldu
GİRİŞ 16.02.2014 12:42 GÜNCELLEME 16.02.2014 13:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Anatolia Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir ve ilçelerindeki adayları vatandaşlarla buluşturduklarını belirterek adaylara başarılar diledi.

BBP'nin adaylarının tamamının ehliyetli, bilgili, tecrübeli, kalbinde vatan ve bayrak sevgisi, yüreğinde iman sevgisi, ezan sevgisi taşıyan kişiler olduğunu ifade eden Destici, "Rabbim kendilerini utandırmasın, başarılı kılsın." dedi.

Belediye başkanının iş bilen birisi olması durumunda orada başarısızlıktan söz etmenin mümkün olmayacağını belirten Destici, BBP'nin bütün belediye başkanlarının bu vasıflara sahip kişiler olduğunu kaydetti.

Daha önce eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u partiye katarak bir sürpriz yapan BBP, seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının gazeteci yazar Remzi çayır olduğunu açıkladı.

YORUMLAR 2
  • fatih uludere 10 yıl önce Şikayet Et
    muharrem tosun . bizi akp le karıştırdın heralde bu hareket 21 yıldır durdu noktada sapmadan her türlü yokluğa yoksulluğa engellemele re rağmen eğilmeden bükülmeden kimseden icazet almadan dim dik ayakta mevcut iktidar gibi dış destekli değil
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . aday tercihini yapan kim merak ettim ama abd bulunan önderlikmi belirlemiştir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!