Mansur Yavaş Ankara'dan çekiliyor mu?

CHP'de 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Ankara krizi yaşanıyor.

Mansur Yavaş Ankara'dan çekiliyor mu?
Mansur Yavaş Ankara'dan çekiliyor mu?
GİRİŞ 20.02.2014 06:49 GÜNCELLEME 20.02.2014 07:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Krizin ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski MHP'li Mansur Yavaş'ı aday gösteren CHP yönetiminin, önceki gün Yüksek Seçim Kurulu'na sunulan aday listelerinde belediye meclis üyelikleri için Yavaş'ın istediği isimlere yer vermemesi nedeniyle yaşandığı belirtiliyor.

Kulislerde Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu'nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sıkıntıyı aktardığı, parti yönetiminin ise geri adım atmayacağı belirtiliyor. Belediye meclis üyelikleri konusunda yaşanan krizin ardından ise kulislerde Mansur Yavaş'ın adaylıktan çekileceği konuşuluyor. Yavaş'ın kesin listelerin YSK'ya sunulacağı güne kadar bekleyeceği ve ardından da adaylıktan istifa edebileceği öne sürülüyor. Bu durumda ise CHP'nin Ankara'da yerel seçimlere adaysız gitmek zorunda kalacağı dile getiriliyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • mehmet karaca 10 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücülük MHP'de olur. MHP yi CHP lileşti diye eleştiren Mansur Yavaş CHP den aday olmuş. Bu nasıl bir omurgasız siyasettir. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • şamil kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    MİLLYETÇİ BİR İNSAN MANSURA OY VERMEZ.. biz chp ankarasını yaşadık. bir daha asla chp olmaz diyoruz. mansur değil bahçelide aday olsa milliyetçi kardeşim oy vermez chp ye.
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş Analizim. Aylardır söylüyorum; Sol, Ankara Büyükşehir belediyesini ESKİ ülkücü Mansur Yavaş'a bırakmaz. Bu ne demek? Mansur Yavaş başkan olsa bile belediye demek belediye meclisi demektir. O meclis Mansur Yavaş'ı dengelemek için en azılı solcular doldurulacak. Mansur seçilse bile sadece kukla olur. Yavaş'ı ortaya sürenler eğer MHP den aday yapsalardı biliyorlarki CHP tabanı asla MHP ye oy vermez ama MHP tabanında bu kayma var malesef etrafımda bir sürü MHP li "Ben CHP ye değil Mansur Yavaş'a oy vereceğim" diyor.
    Cevapla
  • Ahmed Özcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Umarım Böyle Bir Şey Olmaz. Yavaş'ın seçime girmemesi Ankara'lı olarak isteyeceğim bir şey değil. CHP'nin milletin oyları ile tekrar hezimete uğradığını görmek çok daha kıymetli bizim için. İnşallah Mansur Yavaş seçime girer ve boyunun ölçüsünü alır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi