Bülent Arınç'tan üç dönem kuralı açıklaması

Arınç, basında üç dönem kuralıyla ilgili çıkan haberi yalanladı.

Bülent Arınç'tan üç dönem kuralı açıklaması
Bülent Arınç'tan üç dönem kuralı açıklaması
GİRİŞ 20.02.2014 21:06 GÜNCELLEME 20.02.2014 22:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İngiltere'nin başkenti Londra'da Financial Times, Economist, Associated Press ve Reuters'dan gazetecilerle buluştu. yabancı gazetecilerle bir araya geldi.

Arınç'ın o buluşmada "İhtiyaç hissedersek, üç dönem sınırıyla ilgili prensibimizi değiştirebiliriz. Ama bu henüz gündemimizde değil" dediği iddia edilmişti.

BEN ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM

Bülent Arınç, yaptığı bir açıklamayla söz konusu haberi yalanladı. Arınç, "Ben 3 dönem kalkacak diye birşey demedim" dedi.

YORUMLAR 7
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    ÜÇ DÖNEM DEMOKRASİNİN GEREĞİ OLMALI.. Partileler lider sultasından kurtulmalı.Gençlerin önü açılmalı.
    Cevapla
  • yaşar ak 10 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan tartışılmasıimkansız bir devlet adamı ancak3 dönem kuralı durmalı ve bütün siyasi partilerimizde olmalı.. Zehirli arıdan bal çıkartan Allah, toprağa atılıp çürümek üzere olan tohumdan yeni bir hayat çıkarmakta Bence 3 dönem kuralı muazzam hayırlı uyğulama. Budanan ağaç gibi olacak Akparti*
    Cevapla
  • yaşar ak 10 yıl önce Şikayet Et
    3 Dönemde bazı tesbitlere ihtiyaç var.. Akparti, 3 dönem iktidarı sonrası 4. dönem garantiyken bırakabilmeye gözü kara olması başbakanlığı elinin tersi ile itebiliyorsa aldığından fazla verdiğinin işereti olabilir.
    Cevapla
  • AZİZ ALTINTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    3 DÖNEM ŞARTI KALDIRILMALDIR. Türkiyede Akpartinin getirdiği 3 dönem şartı kesinlikle kalkmalıdır.Ancak halkımız ne zamanki tamam der o zaman bırakılabilir.İnsan kendisi bırakmanın zamanını kararını verebilir.Başbakanımızın çekilmesi demek mücadelemize büyük bir darbe vuracağı açıktır.Akparti içindeki temel taşlar bir ağabey olarak her zaman taşın altında ellerini tutmak zorundadırlar.Aynı zamandada gelecek neslin siyasetçilerinide yetiştirmelidirler.Yol göstericiliği hedefe nasıl varmalıdır onun yollarını öğretmeliler.Şapkayı alıp gitmek yerine onlarla daima mücadele edilmeli aziz milletimizin emanetinin çetin koruyucusu olmalılar,vatanımızın koruyucusu ve hizmet aşkı olması şer odaklarına darbe vurmak içinsabırla acele etmeden ne yapması gerektiğini bilerek hareket edilmelidir..
    Cevapla
  • BURAK AKİF 10 yıl önce Şikayet Et
    _yoksa_. algı çalışması ile yapılmak istenen bu muydu. tek adamlık tarihimizde çoktur, çöküşleri ile tarihte kendilerine unutulmaz yerler edinmişlerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! Anlaşmanın detayları paylaşıldı
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak