Baykalmış: Hizmet adına ödünç oy istiyorum

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, yerel seçim maratonuna son sürat devam ediyor.

Baykalmış: Hizmet adına ödünç oy istiyorum
Baykalmış: Hizmet adına ödünç oy istiyorum
GİRİŞ 21.02.2014 12:55 GÜNCELLEME 21.02.2014 12:55

İzmir'de gençliği ve dinamizmi ile ön plana çıkan genç belediye başkan adaylarından biri olan AK Partili Baykalmış, ilçede sıklıkla gerçekleştirdiği STK ve hemşeri dernekleri ziyaretlerine önceki günde Gaziemir, Sarnıç'ta bulunan Erzurumlular Sosyal Kültür Dayanışma Derneği ile devam etti. İlçede yaşayan Erzurumluların ve dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen tanışma programında Baykalmış, “Biz ilçeyi tanıyoruz, ilçenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gaziemir'in kayıp yıllarını telafi amacıyla sizlerin ödünç olarak vereceğiniz oylarınıza talibim” dedi.

İZMİRLİLER OYUNU HİZMETE ATMALI

Erzurumlular Derneği ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, yerel seçimlerde partisel yaklaşımlarda bulunulmaması gerektiğini söyledi. İzmirlilerin tercihini hizmetten yana yapması gerektiğini vurgulayan Baykalmış, ”Sizlerden Gaziemir'in son 5 yılını çalanlardan, kötü yönetenlerden hesap sormanızı ve kendi içinizde son 5 yılın muhasebesini yapmanızı istiyor, buna göre karar vermenizi diliyorum. Unutmayın ki sizler şu an başbakan seçmiyorsunuz. Yaşadığınız bölgenin, kendinizin, ailelerinizin ve çocuklarınızın geleceği için bir belediye başkanı seçeceksiniz. Partizanlığı bir kenarı bırakıp hizmet adına oy kullanmalısınız. Koltuğuna oturup bir daha kalkıp Gaziemir'i gezmeyenlere, sorunlarını tespit edip çözüm üretmeyenlere cevaplarını verin. Biz ilçeyi tanıyoruz, ilçenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gençliğimizin verdiği dinamizmle bu sorunların üstesinden rahatça geliriz. Gaziemir'in kayıp yıllarını telafi amacıyla sizlerin ödünç olarak vereceğiniz oylarınıza talibim. Gaziemirlilerin doğru seçimi yapacağına inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

"BİNALİ YILDIRIM BÜYÜK FIRSAT"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın İzmir için hizmet adına büyük fırsat olduğunu sözlerine ekleyen Kerem Fahri Baykalmış şunları söyledi;

“Biz hiçbir zaman siyasetimizi yalan üzerine kurmadık ve kurmayacağız. Biz hiçbir zaman tutamayacağımız sözler vermedik ve vermeyeceğiz. Bugün bizim elimizdeki en büyük avantaj 4000 projenin mimarı olan ve İzmir'de de 35 projeyi başlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dır. AK Parti ile yönetilen illerin durumu ortada. Denizin altından arabalar, trenler geçiriliyor. Yapan yapıyor. Bir de İzmir'e bakın. Atatürk'ün deyimiyle; ülkesini en çok seven, vazifesini en çok yapandır. Birileri laf üretiyor, birileri iş üretiyor. Türkiye'yi yeniden inşa eden ve verdiği sözleri bir bir yerine getiren hizmet adamı Binali Yıldırım ve ekibine emaneti verirseniz geleceğimiz şüphesiz daha iyi olacak.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi