Kurtulmuş: Bu ciddi bir iç tehlikedir!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, internete düşen montaj ses kayıtlarına ilişkin, "Ülkeyi yönetenler dinlenme riskiyle karşı karşıysa, bu ciddi bir tehlikedir." dedi.

Kurtulmuş: Bu ciddi bir iç tehlikedir!
Kurtulmuş: Bu ciddi bir iç tehlikedir!
GİRİŞ 25.02.2014 22:59 GÜNCELLEME 25.02.2014 22:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"İnternet üzerinden haysiyet cellatlığı yapanlar için hiçbir ülke kayıtsız kalamaz." ifadelerini kullanan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Eğer bir şeyin hakikati ortaya çıkarılacaksa, bu dinleme işleminin arkasındaki güçler çok net bir şekilde ortaya çıkartılmalıdır. Ne dinlendi, kimler dinlendi, ne şekilde, hangi süreyle dinlendi. Bunların ortaya çıkartılması zorunludur. Bu milli güvenlikle ilgili bir meseledir."

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, bütün bu yapılanların Türkiye'nin istikrarsızlığa gitmesine yönelik çabalar olduğunu söyledi. Kurtulmuş, "Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde ekonomide, siyasette, toplumsal hayatta, yoluna devam etmesinin önüne geçmeye çalışılan bir komplo ile karşı karşıya olduğumuz son derece açıktır." dedi.

KAYNAK: TRTHABER
YORUMLAR 4
  • Milli Irade 10 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyoruz. Hic bir ulke bu kadar ihanete goz yumamaz. Bu isler icin butceden ayrilan pay artirilmali. Bunun icin mekanizmalar olusturulmali. Toplumun genis destegiyle bu duzenlemeler yapilmali. Ote yandan diger isler sekteye ugramadan yurutulmeli ki insanlar bu olaylardan bunalmasinlar!
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Numan Bey Saadet Partisini böldü ardından Has Partiyi böldü şimdi Ak partide. Numan Bey in gittiği yerler hep karışıyor ne hikmetse Ak Partide neler yapacak merak ediyorum doğrusu
    Cevapla
  • seyyid ali battal 10 yıl önce Şikayet Et
    ali akın a . sizde çok itibar ettiniz numan bey % 50 ye yakın oy aldı,bu söylemi ile öylemi. demekkki bu tip suçlamalar itibar görmüyor. bunu en iyi anlayan numan bey olmuştur. bunuda aldığı %0,78 oyla tescil etmiş oldu.
    Cevapla
  • ali akın 10 yıl önce Şikayet Et
    Numan Bey. Lütfen herkes konuşsun siz konuşmayın.Daha dün Ak Parti hakkında harun gibi geldiler karun gibi oldular ve bunun gibi bir çok hakaretler yağdırıyordun.Şimdi tam tersi konuşuyorsun.Senin lafına itibar eden var mı acaba..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!