Erdoğan: Güçleri yetiyorsa yıksınlar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel medya temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından çok önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan: Güçleri yetiyorsa yıksınlar
Erdoğan: Güçleri yetiyorsa yıksınlar
GİRİŞ 05.03.2014 15:51 GÜNCELLEME 05.03.2014 16:15
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna 'Şu an gündemimizde yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir' dedi.

BENİM VİLLAMDAN BAHSEDİYORLAR AMA...

Başbakan Erdoğan'ın gündeminde ilk olarak paralel yapıdan bahsetti ve 'Sakın ola onları ağzınıza almayın. Benim villamdan bahsediyorlar ama Balıkesir'de kendisinin villası çıktı' dedi.

"BEN HACI AHMET KAPTAN'IN OĞLUYUM"

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili olarak ise Erdoğan 'Bu Tayyip Erdoğan haram yiyenin gırtlağına yapışır. Ben Hacı Ahmet Kaptan'ın oğluyum. Haram yemedik, yemeyiz, yiyenin de gırtlağına yapışırız' diye konuştu.

"KOLTUĞA YAPIŞMADIK"

Başbakan Erdoğan, "Üçüncü dönemin sonunda devam etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Benim böyle bir talebim yok. Anrcak parti isterse kongreye giderim. Benim dileğim üç dönem çalışma bir dönem dinlenme. Sonra tekrar göreve devam" yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI

Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacak mısınız?" şeklindeki bir başka soru üzerine de, "Şu anda gündemimizde öyle bir şey yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir" değerlendirmesi yaptı.

"AÇILIŞINI DA YAPACAĞIM İÇİNE DE GİRİP OTURACAĞIM"

Seçimden sonra MİT dışında Yargıtay ve Danıştay için düzenleme yapılacağını belirten Başbakan Erdoğan, Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Başbakanlık inşaatının durdurulması kararıyla ilgili olarak da 'Hukuksuz olarak yaptığımız hiçbir şey yok. Güçleri yetiyorsa yıksınlar. Yürütmeyi durdurdular, bu binayı durduramayacaklar. Açılışını da yapacağım, içine de girip oturacağım' dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA ÖYLE BİR CEVAP VERİRDİM Kİ..."

Erdoğan, açıklamalarının sonunda en sert tepkisi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün mitingde kullandığı sözler üzerine verdi.

Erdoğan "Ben bir Kasımpaşalıyım, bu makamda olmasam öyle bir cevap verirdim ki..." dedi ve ardından CHP'li seçmenlere seslenerek 'Siz bu adama nasıl yüzde 27 oy veriyorsunuz" diye konuştu.

YORUMLAR 16
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    MAHKEMENİN KARARI YOK HÜKMÜNDEDİR. Paralel yapı mahkemesi bunlar.
    Cevapla
  • Ahmet Faruk 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte benim için en büyük belge "Erdoğanın Sözü". "BEN HACI AHMET KAPTAN'IN OĞLUYUM" Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili olarak ise Erdoğan 'Bu Tayyip Erdoğan haram yiyenin gırtlağına yapışır. Ben Hacı Ahmet Kaptan'ın oğluyum. Haram yemedik, yemeyiz, yiyenin de gırtlağına yapışırız' diye konuştu.
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    benim kahrolduğum da o deyilmi. çok amaçlıbir şirketim olsa kılıçdaroğluda işsiz yakınım olsa babası benim oğlana biriş ayarla dese hatır için ona bir odadan çıkmamak şartı ile iş yapmama işi veririm.bunların oy yüzdesi acaba başka partilerin oyu kaçırılıyorda öylemi artıyor
    Cevapla
  • ali çanak 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'min Kaderi. "Bu seçim herhangi bir mahalli seçim değildir. Bu ülkenin kaderi itibariyle kader seçimidir. 12 yıldır yapılan hizmetlerin daha fazla götürülmesi ve daha ileriye taşınması için irade koyma seçimidir."
    Cevapla
  • serhat yaz 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP'ye neden oy veriyorlar. Ak parti devam ederse Şeriatı getirir Yasaklar Koyar Rahat Rahat Açık açık gezemeyiz istediğimiz her yerde içki içemeyiz zina yapamayız diye korkuyorlar mesele hizmet etmediklerini bile bile veriyorlar oyu bi De koyu ATATÜRK'çüler onun partisi diye veriyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor