Bakan Çelik'ten BDP'yle ilgili ilginç iddia

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da BDP'liler tarafından bir cami imamının darp edildiğini ifade etti.

Bakan Çelik'ten BDP'yle ilgili ilginç iddia
Bakan Çelik'ten BDP'yle ilgili ilginç iddia
GİRİŞ 06.03.2014 12:24 GÜNCELLEME 06.03.2014 12:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Seçim bölgesi Şanlıurfa'da gezilerini sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Haleplibahçe'de yaptığı esnaf ziyaretinde Haliliye ilçesindeki Süleymaniye Cami'nin İmamı Yaşar Olcay'ın BDP'liler tarafından darp edildiğini söyledi.

Gezide vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Çelik, esnafların kepenklerin kapatılması ile ilgili endişesini dile getirmesi üzerine, "Bunlar gerçek yüzünü göstermiyor. Bugün imamı dövenler, yarın ne yapmaz. Böyle bir şeye fırsat vermeyin" dedi.

İmamın darp edilmesi iddialarını Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da doğruladı.

Tartışmanın fotoğraf çekme nedeniyle başladığını belirten Kırıkçı, "Namaz çıkışında cemaatin fotoğrafını çekmek istemişler. Cemaatin arasında İmam Yaşar Olcay da bulunuyormuş. İmam Olcay, cami çevresinde bu tür şeyler yapılmasının hoş olmayacağını söyleyince, BDP'li bir grup ile aralarında tartışma çıkmış. Bu tartışmada darp edilmiş. Mahalleli araya girmiş. Camiler, özel mabetler, ibadethanelerdir. Bu tür siyasi konulara karıştırılmaması gerekiyor. Hiçbir şekilde siyasete ve menfi bir duruma alet edilmemelidir" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    BDP IRKÇILIK BAYRAGI İLE MUTLULUK OLMAYACAĞINI ANLAYAMADI . . bdp anlamadı ama halkım anladı ... müslüman halkların birlikteliği , kardeşliği için bdp ye hayır. akp ye evet .....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi