Akdoğan: En büyük hırsız paralel yapı

Son günlerde yaşanan gelişmelere değinen Yalçın Akdoğan, "Montaj kasetlerle hırsız var diye bağırıyorlar. Ancak en büyük hırsızlığı milletin iradesini çalarak yapıyorlar" şeklinde konuştu.

Akdoğan: En büyük hırsız paralel yapı
Akdoğan: En büyük hırsız paralel yapı
GİRİŞ 07.03.2014 17:12 GÜNCELLEME 07.03.2014 17:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'de AK Parti iktidarıyla yepyeni bir dönemin başladığını ifade eden Akdoğan, "Türkiye'yi devraldığımızda içler acısı bir durum vardı. Ülkeyi geliştirdik, darbecilerden çetecilerden temizledik. Şimdi de bir başka vesayet ortaya çıktı. Montaj kasetlerle hırsız var diye bağırıyorlar. Ancak en büyük hırsızlığı milletin iradesini çalarak yapıyorlar" şeklinde konuştu.

Akdoğan, insanların 10 yıl mahkeme kararı olmadan tutuklu yargılandığını da belirterek, "Hangi hakim 10 yıldan sonra ona masumdur diyecek? En büyük hırsızlık, insanların onurunu çalmak, şerefiyle oynamaktır" dedi.

KÜLÜNK: HIRSIZ VAR DİYE BAĞIRIRKEN EN BÜYÜK HIRSIZLIĞI YAPIYORLAR

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de son siyasi gelişmelerle ilgili AK Parti'nin hizmetlerinin esas sahibinin millet olduğunu söyledi.

Geçmişte Adnan Menderes ve Turgut Özal'a yapılanların şimdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak istendiğini belirten Külünk, "17 Aralık kirli operasyonu ile düğmeye bastılar. Onlara en iyi cevabı 30 Mart'ta vereceğiz. Çakma kasetlerle, demokrasi dışı güçlerden medet umanlara iki çift lafımız var. İşte sandık, işte millet. Herkes boyunun ölçüsünü 30 Mart'ta alacak" şeklinde konuştu.

Son bir ayda 2 büyük kültür merkezi, 2 büyük spor kompleksi, 2 de bilgi evi ve spor merkezi açarak önemli çalışmalar imza atan Pendik Belediyesi, 7. Açılışını Güllübağlar Mahallesi'nde Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi ile yaptı. Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi'nin açılışı, Başbakan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ile AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Metin Külünk'ün katılımı ile gerçekleşti.

Bünyesinde halı sahanın da bulunduğu, spor, kültür ve eğitim hizmetinin verileceği merkezin açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ile AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Metin Külünk de katıldı.

BAŞKAN ŞAHİN: GÜLBAĞLAR GÜL GİBİ BİR MAHALLE OLACAK

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi gibi konseptlerle gençlerin hem ders hem de spor yapabilecekleri bir alana kavuştuklarını söyledi.

Konuşmasında Güllübağlar'a yapılan yatırımları özetleyen Başkan Şahin, tapu meselesini çözdüklerini, 7 Mart tarihinden itibaren tapuları dağıtmaya başladıklarını ifade etti.

Bölgede yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin Kaynarca Caddesi ile kesintisiz birleştirileceğini, aynı zamanda Güllübağlar'a bir metro istasyonu yapılacağını belirten Başkan Şahin, "Tüm yatırımlar tamamlandığında Güllübağlar, 'gül' gibi bir mahalle olacak" dedi. Öte yandan törene katılan Milletvekili Erol Kaya da Başkan Şahin'i tebrik ederek, "O kadar çok yatırım yapılmış ki her gün bir açılışa katılıyoruz" dedi.

Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ayrıca kendisinin de Pendikli olduğunu ifade ederek kentin geldiği süreci değerlendirdi. Geçmişte Pendik'in acınacak halde olduğunu vurgulayan Akdoğan, "Hiç unutmam bir Kurban Bayramı'nda su yine akmıyor, her taraf pislikten geçilmiyordu. İşte biz böyle bir Pendik'i devraldık" dedi.

YORUMLAR 3
  • Zeki Tokat 10 yıl önce Şikayet Et
    turhan aktaş soyadının farkındamısın? . Pirincin içindeki kara taşları rahatça temizler ve ayıklayabilirsin, ya Aktaşları ne yapacağız?
    Cevapla
  • turhan aktaş 10 yıl önce Şikayet Et
    ne yaman çelişki. "Türkiye'yi devraldığımızda içler acısı bir durum vardı. Ülkeyi geliştirdik, darbecilerden çetecilerden temizledik. hem bunu söyleyeceksin hemde kumpas kuruldu diyeceksin şimdi biz sizin samimiyetinize nasıl inanacağız..
    Cevapla
  • Fırat Haspolat 10 yıl önce Şikayet Et
    Paralel Yapı. Paralel Yapı Ak Parti iktidarı boyunca yolsuzluk yapamaz hale gelenlerin buluştuğu bir adrestir. 17 Aralık operasyonu ile yolsuzluk yapıldı iddiası ile yolsuzluk yapamaz hale gelenlerin organize olup iktidarı devirme girişimleridir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!