MHP'li adaydan BDP'ye ziyaret

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, MHP İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, BDP seçim bürosunu ziyaret ederek, seçimlerde birlik ve kardeşlik mesajı verdi.

MHP'li adaydan BDP'ye ziyaret
MHP'li adaydan BDP'ye ziyaret
GİRİŞ 09.03.2014 11:48 GÜNCELLEME 09.03.2014 11:48

MHP Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi'ndeki BDP Seçim Bürosu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkan adayı Mustafa Güç ve BDP İl Başkanı BDP İl Başkanı Celalettin Erkmen ile görüşen MHP'li aday Yalçınkaya, seçimlerin birlik içinde geçmesini diledi. Yalçınkaya, ziyaret ardından BDP Seçim Bürosu önünde toplananlara seslenerek, kardeşlik mesajları verdi. Kimsenin, kimseden farkı olmadığını belirten Yalçınkaya, şöyle dedi:

"Dünden bugüne Kürt kardeşlerimizi, kardeşimiz olarak biliyoruz, dünya döndükçe de öyledir. Bizim düşmanımız ABD, İsrail, Suudi yönetimidir. Buradaki kardeşlerimizi Allah şahittir ki, hiç bir zaman ayırmadık. Ayırmayacağız. 1999 yılında Akçakale Meydanı'nda söylediğim şuydu; şimdi Başbakan'da söylüyor; 'Ben Kürd'üm.' Bunları neden söyledik, gerçeği ifade etti. Sizlerden ricam; dilinize ve söyleyeceklerine çok dikkat edin. 1 Nisan'da yine birlikteyiz ve yine kardeşiz. Şanlıurfa'nın, Akçakale'nin, Harran'ın kalkınması için hep beraber çalışacağız. Kürt Kürtçe, Arap Arapça, Türk Türkçe konuşsun. Hiç kimsenin birbirinden farkı yok. Biz kardeşiz, kardeşliğimiz sürekli devam edecek."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'