AK Partili aday: Hizmet sağanağına hazır olun

AK Partili iddialı Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, ilçede seçim turlarına devam ediyor.

AK Partili aday: Hizmet sağanağına hazır olun
AK Partili aday: Hizmet sağanağına hazır olun
GİRİŞ 10.03.2014 11:13 GÜNCELLEME 10.03.2014 11:13

Binbaşı Reşatbey Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Baykalmış, “Gaziemir'de ortak geleceğimizi yine sizlerle birlikte kuracağız. Gaziemir bizim öncülüğümüzde hizmet sağanağına tutulacak. Bir 5 yıl kaybettik, bir 5 daha kaybetmeyelim” dedi.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. İlçede her bir mahalleyi karış karış gezerek sorun tespiti yapan genç başkan adayı Baykalmış, bu kez Binbaşı Reşatbey Mahallesi'nde temaslarda bulundu. Bir dizi ev ziyaretinin ardından Tokatlılar Kıraathanesi'nde mahalle sakinlerinin katılımıyla bir kahve toplantısı gerçekleştiren Baykalmış, burada önemli açıklamalarda bulundu.

MAHALLELERE EŞİT HİZMET GİTMİYOR

İlçede mahallelerin eşit hizmet alamadığını, mahalleler arasında uçurumların oluştuğunu söyleyen AK Partili Kerem Baykalmış, “Maalesef Gaziemir'i oluşturan 16 mahalle içinde 9 Eylül, Aktepe ve Emrez, Beyaz Evler, Binbaşı Reşatbey ve Sarnıç mahalleleri göz ardı edilen mahallelerden. Gaziemir bir yandan büyürken bu mahalleler yerinde sayıyor. Mevcut belediye yönetimi ilçede hizmet yatırımını eşitleyebilmiş değil. Ya hiç hizmet yok ya da hizmetler eşitsizlikler yaratıyor” dedi. Gaziemir Belediyesi'nin Binbaşı Reşatbey Mahallesi'ne yönelik 5 yılda sadece semt evi yaptığını söyleyen Baykalmış, bunun da amacına hizmet edemediğini ifade etti. Baykalmış, “Semt evi yaptılar, içine de bir çamaşırhane kurdular. Başka da bir şey yaptıkları yok. Koca 5 yılda yapılan bu oldu” şeklinde konuştu.

DENGELER DEĞİŞMELİ

Gaziemir'de dengeler değişmeli diyen 36 yaşındaki genç başkan adayı Kerem Baykalmış, “Burada CHP belediyede kaldığı sürece ne Binbaşı Reşatbey'de ne de Aktepe Emrez'de bir değişim, gelişim bekleyin. Hiçbir şey değişmez. Kaybettiğimiz bir 5 yıl daha olur. Çapsız, vizyonsuz insanlara Gaziemir'i teslim etmeyin. 15 senedir bu çileyi bize çektiriyorlar. Artık bıçak kemiğe dayandı, sabırlar tükendi. Daha iyi bir İzmir daha iyi bir Gaziemir için AK belediyeciliğe fırsat verin” diye konuştu. Gaziemir'in AK Parti öncülüğünde hizmet yağmuruna tutulacığını söyleyen Baykalmış, “İmar ve yol problemlerini çözeceğiz. Pazaryeri yapacağız, tapu problemlerini çözeceğiz ve sizi depreme dayanıklı evlerde oturtacağız. Doğal gazınız da olacak, elektriğiniz de olacak, suyunuzda olacak. Biz sizi aldatan olmayacağız, söz verip sözünü yerine getirmeyenlerden olmayacağız” dedi.

BİNALİ YILDIRIM BÜYÜK ŞANS

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın İzmir için büyük bir şans olduğunu, İzmirlilerin bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Baykalmış, “Edirne'den Hakkari'ye toplam 4 bin projenin altına imza atıp bitirmiş ve Türkiye'nin çehresini baştan sona değiştiren bir hizmet adamı. Yıldırım'ın 1414 projesi ile birlikte 175 bin kişiye iş imkanı sağlanacak. Bu bağlamda istihdama da çok ciddi katkılar sunacağız. Geleceğimizi, kaderimizi el ele vererek biçimlendirmek kendi elimizde. İzmir bu şansı iyi değerlendirmeli” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular