Ertuğrul Günay oy vereceği partiyi açıkladı

Bakanlıktan ayrıldıktan sonra birden bire muhalif olan 17 Aralık darbe girişiminden sonra ise ihracı gündeme gelince istifa eden Ertuğrul Günay 30 Mart'ta oyunu eski partisi CHP'nin adayına vereceğini açıkladı. Günay, Ankara Büyükşehir'de ise Melih Gökçek'e vermeyeceğini söyledi.

Ertuğrul Günay oy vereceği partiyi açıkladı
Ertuğrul Günay oy vereceği partiyi açıkladı
GİRİŞ 12.03.2014 19:49 GÜNCELLEME 13.03.2014 20:29
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Halk TV'ye konuk olan Ertuğrul Günay, 30 Mart seçimlerinden oyunu CHP'nin Çankaya adayına vereceğini açıkladı.

Günay tercihini şöyle açıkladı: "Ben Ankara seçmeniyim, oyumu CHP'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen'e vereceğim. Alper başarılı bir genç bir arkadaş. Büyükşehir'de ise Melih Gökçek'e artık yeter demenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Oyumu da o doğrultuda kullanacağım."

Ankara Büyükşehir'de Mansur Yavaş sıkıntısı

Melih Gökçek'e oy vermeyeceğini açıklayan Günay'ın büyükşehir tercihini açıklamaması ise, "CHP'ye verecek ama MHP kökenli Mansur Yavaş'tan dolayı açıklamıyor. Açıklarsa sosyal demokratlığına leke sürer" şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR 62
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    noelci. baba ---------
    Cevapla
  • Mustafa ETİZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız ne güzel söylemiş.. Katrandan olmaz şeker olsada cinsine çeker...............
    Cevapla
  • doğunun incisi 10 yıl önce Şikayet Et
    istediğin yere ver.... versen de biz senin oyunu almayız zaten.... sen git o din düşmanlarına oy ver.. sen ak partide olmasaydın görürdük seni o yerlerde olur muydun....
    Cevapla
  • rilhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar Olsun. Ertuğrul bey seni CHP kapı dışarı etti partiden kovdu, şimdi kime yaranmak istiyorsun, diyelimki chp seni partiye geri aldı acaba bu hükümetlerde kaldığın kadar bir bakanlık görevi vereceklermi yazık çok yazık. Başbakan sana sahip çıktı ömrünce göremeyeceğin kadar 9 yıl Kültür Bakanı yaptı. biraz karekterli olsaydın keşke. yazıklar olsun sana.
    Cevapla
  • Fırat AKYÜZ 10 yıl önce Şikayet Et
    FIRAT. ak partinin bu gibi insanlara ihtiyacı yok olmazda zaten ne güzel partiden bi çürük yumurta daha kendini belli edip safını seçmiştir yanlış bi safa geçmiş ama :) olsun yanlış insanlar yanlış saflarda olur zaten bize lazım degil böyle insanlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler