DHKP-C cinayeti üstlendi ama o inanmadı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Berkin'in cenazesinden sonra Kasımpaşa'da gencecik bir çocuğumuz öldürüldü, öldürülmeden önce tüm elektrikler söndürülüyor, kimin ateş ettiği belli değil" dedi.

DHKP-C cinayeti üstlendi ama o inanmadı
DHKP-C cinayeti üstlendi ama o inanmadı
GİRİŞ 13.03.2014 19:56 GÜNCELLEME 13.03.2014 20:15
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  partisince Zonguldak'ta Madenci Anıtı önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, halk için, halkın çıkarları için çalışacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, dün 15 yaşındaki Berkin Elvan'ı yolcu ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Hayata direnemedi. Bu sabah ailesini ziyaret ettim, başsağlığı diledim ama bakın Zonguldaklılar, Ankara'dan evvelki gün ayrılırken provokasyonlara dikkat edin, bu zat ülkeyi bölmekle adeta kendisini sorumlu tutmuş durumda, halkı bölüyor, birbirine düşman etmeye çalışıyor.

ELEKTiRİKLER SÖNDÜRÜLDÜ İDDİASI

Halkı uyardım provokasyonlara girmeyin. Dün Berkin'in cenazesinden sonra Kasımpaşa'da gencecik bir çocuğumuz öldürüldü, öldürülmeden önce tüm elektrikler söndürülüyor, kimin ateş ettiği belli değil. O da anne çocuğu onun da ailesi var, yazık günah değil mi? İktidardan gidecek, o da biliyor gideceğini provokasyonlarla ayakta durmaya çalışıyor. Hitler'in yöntemi gibi, bütün yurttaşlarımızın dikkat etmesini isterim."

BIRAKIN YAĞMALASINLAR

Beyoğlu'nda seçim bürosunun yağmalandığını aktaran Kılıçdaroğlu, "Beni aradılar 'yağmalasınlar sakın elinizi kandırmayın' dedim. Abbas yolcu  gidecek, Türkiye bu yükü taşıyamaz. Adı şaibeye çıkmış bir insan Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanlık koltuğunda oturamaz, adı 'başçalana' çıkmış birisi o koltukta oturamaz, o koltuk temiz insanların koltuğudur" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 53
  • Erkan Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    kemalim:). Yahu sen kim lider olmak kim:)
    Cevapla
  • doğulu 10 yıl önce Şikayet Et
    temiz insan belli. günde 5 defa abdest alan adam kirli olmaz.sizin attığınız çamurda kirletmez
    Cevapla
  • Karacaoğlan 10 yıl önce Şikayet Et
    evet o koltuk temiz olanların hakkı.... onun içindir ki sen o koltuğa asla oturamayacaksın.üzgünüm kemal yapacak birşey yok...
    Cevapla
  • ÖMER DEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKLISIN O KOLTUK TEMİZ İNSANLARIN. işte onun için o koltukta
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 10 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEKTEN O KOLTUK TEMİZ İNSANLARIN HAKKI. Kılıçdaroğlunun tek doğru sözü o koltuk temiz insanların hakkı sözü. ama bay kemal ssk genel müdürü iken emeklinin, memurun maşlarını imf'den borç alarak ödeme noktasına getirmişti. bu açıdan bakınca kendisi bu iktidarın tamamından daha kirli olduğunu göstermiyor mu? Provokasyonlara verdiği cevapları da dikkatli okursak hiç de birleştirici olmayıp toplumu ayrıştırma gayreti içinde olduklarını açıkça görürüz. Bay kemalin sözleri samanlığa kıvılcım atmaya benziyor. Allah ülkemizi ve milletimizi bunların şerrinden korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek