Erdoğan, Ak Partili o genci aradı

Denizli'de dün akşam AK Parti bayrağını asarken, 5.kattan aşağı düşen Onur Şeker isimli genci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Erdoğan, Ak Partili o genci aradı
Erdoğan, Ak Partili o genci aradı
GİRİŞ 16.03.2014 14:28 GÜNCELLEME 16.03.2014 14:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de partisinin sandık kurulu başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı düzenledi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin isteği üzerine toplantı basına kapatılırken, bakan Zeybekci toplantı çıkışında basın mensuplarının soruları cevapladı.

'BAŞBAKANIMIZ 5.KATTAN DÜŞEN GENCİN AİLESİNİ ARADI'

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde dün akşam AK Parti bayrağını asmak ve yırtılan bir afişi düzeltmek için çatıya çıkan Onur Şeker isimli bir gencin 5.kattan aşağı düştüğünü ifade eden Zeybekci, olayı duyar duymaz hastaneye koştuklarını söyledi. Doktorların çok sayıda kırık tespit ettiklerini kaydeden Zeybekci, ''Onur arkadaşımızın birçok kırığı var. Bizi sevindiren şey kafa üstü düşmemiş olmasıdır. Sabaha kadar ameliyatlar sürdü. Olayı Başbakanımıza da ilettik. Başbakanımız da aileyle hemen konuşmak istedi ve konuştu. Özel olarak ilgilendi. Dua ettiğini söyledi. Başbakanımıza mesajlarla saat saat bilgi verdik. Hastaneye sabah gittiğimizde Onur kardeşimiz daha iyiydi. Allah'ın bir mucizesi. Sevinçliydi. 5 gün sonra değneklerle çıkarım dedi. Başbakanımız az önce yine aradı. Akşam da Onur'la görüşecek. Başbakanımız anne, baba ve eşiyle tek tek görüştü'' dedi.

BAKAN ZEYBEKCİ'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI'

Seçimlere az bir zaman kala yapılan provokasyon uyarılarının yerinde olduğunu ifade eden Zeybekci, ''Bu konularda duyarlı davranan muhalefet partilerine çok teşekkür ederim. Sebebi ne olursa olsun bu ülkede hiç kimse canını kaybetmemeli. Gezi olayları sırasında Berkin çocuğumuz olmaması gereken zamanda olmaması gereken kişilerle yan yanaydı. Kazara gaz fişeği denk geldi, yaralandı ancak hayatını kaybetti. Kaybedilen her yavru bizim yavrumuzdur. Sebebi ne olursa olsun anaların gözyaşları bizi üzer.Berkin sabidir. İnşallah cennette anne babasına şefaat edecektir'' dedi.

Bu üzücü olayı dahi istismar eden gruplar olduğunu belirten Zeybekci sözlerine şöyle devam etti: ''Biz daha buna üzülürken bir cana daha kıyıldı. Ateşli silahla öldürüldü bir gencimiz ve birileri de üstlendi. Bu dönemde partilerin duyarlı davranmaları sevindiricidir. Ben milletimize uyanık olmalarını istiyorum. Hasan Celal Güzel, 68 kuşağında bazen olaylar çıksın diye kendi içlerinde arkadaşlarının da öldürüldüğünü söylüyor. Bunlar beklenebilir şeyler. Çünkü o insanlar için canın kıymeti yoktur. Onlar bu ülkenin karışmasını isterler. Onlar satılmış ruhlar ve beyinlerdir.''
'Denizli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Onur Şeker isimli genci babası Kerim Şeker ve aile üyelerinin hastane önündeki endişeli bekleyişi devam ediyor. Baba Kerim Şeker, "5.katta ayağı kayarak yere düştü. Olayın ardından hastaneye geldik. Başbakanımız bizi aradı ve eşiyle konuştu. Nasıl olduğunu sormuş. Gerekli işlemlerin yapılması için talimat vermiş. Bize de geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çok teşekkür ediyoruz'' dedi. AK Parti Sarayköy gençlik kolları başkanı Sadık Başar da Onur Şeker'in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.
Onur Şeker'in yoğun bakımda tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • burhan kamalı 10 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede tek bayrak vardır oda al bayrak hilal ay ve yıldızdır . akp bayrağıda ne oluyor ona bayrak denmez flama denir...
    Cevapla
  • veysi21 10 yıl önce Şikayet Et
    ÜZÜLDÜM. Allah şifa versin.
    Cevapla
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Allah şifa versin güzel kardeşimize
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"