Kılıçdaroğlu: Onun adını ağzına alma

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a "Adnan Menderes'in adını ağzına alma" diye seslendi.

Kılıçdaroğlu: Onun adını ağzına alma
Kılıçdaroğlu: Onun adını ağzına alma
GİRİŞ 18.03.2014 15:25 GÜNCELLEME 18.03.2014 15:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da kalabalığa hitap etti. Kılıçdaroğlu'nun hedefinde yine Başbakan Erdoğan vardı. Geçmişte Adnan Menderes'e yapılanların bugün kendisine yapılmak istendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu millet Menderes'e hırsız demedi" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Adnan Menderes'in adını ağzına alma. Onun çocuklarının evinden para çıkmadı, ona bu millet asla hırsız demedi. Kim bu ülkede taş taş üstüne koyduysa onu her zaman yücelttim. Bizde insan sevgisi var. Geçmişte DP'ye Anap'a oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum, gelin el birliğiyle güzel bir Türkiye inşa edelim. Ben de söz veriyorum, beraber çalışacağız. Tek başına benim çalışmam yetmez" dedi.

YORUMLAR 16
  • alper 10 yıl önce Şikayet Et
    hadi itiraf et. dediklerine kendin bile inanmıyorsun değil mi?
    Cevapla
  • Osman Gazibey 10 yıl önce Şikayet Et
    YA CAHİL, YA YALANCI YADA HER İKİSİ.... Merhum Menderes için 12 uçak dolusu altınla yurt dışına kaçacaktı diye el ilanı bile bastırdınız. Bunu bilmiyorsan cahilsin demektir. Biliyorda saklıyorsan yalancısın demektir.
    Cevapla
  • metin akdağ 10 yıl önce Şikayet Et
    demedi demeyin!!. bu gıcıkdaroğlu o kadar dağıttı ki seçimlerden sonra AK PARTİ ye katılırsa hiç şaşmayın!!! kayış koptu motor su kaynatıyo, yazık adama ya... bunu dinlemeye gidenler anlatıyo... diyolar ki; "ya biz zaten bu adamın yalan söylediğini biliyoruz, acaba bizi nasıl güldürür diye izlemek için gidiyoz, malum cem yılmazın biletleri pahalı, bari bu adam sayesinde accık gülelim, sağolsun her mitingte gülmekten geberiyoz... .." diyolar:)
    Cevapla
  • mehmet cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    chp savar. valla bu kadar emek verilse rintintin bilem akıllanırdı ama bu modeller bölee ayar tutmiiy
    Cevapla
  • ali rüzgar 10 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi de itiraf etmiş zaten. YETERSİZ. Geçmişte DP'ye Anap'a oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum, gelin el birliğiyle güzel bir Türkiye inşa edelim. Ben de söz veriyorum, beraber çalışacağız. Tek başına benim çalışmam yetmez" dedi. Yetersizliğini kendisi de biliyor ve bunu itiraf etmiş. Zaten sokakları karıştırmalarının sebebi de budur. Demokratik yollardan iktidar olamayacaklarını, olsalar da beceremeyeceklerini biliyorlar. Bunu itiraf ediyorlar bilinç altlarından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor