Sarıgül son çare olarak MHP'den oy istedi

CHP'nin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Kadıköy'de bulunan Büyük Kulüp'te projelerini anlattı.

Sarıgül son çare olarak MHP'den oy istedi
Sarıgül son çare olarak MHP'den oy istedi
GİRİŞ 19.03.2014 04:20 GÜNCELLEME 19.03.2014 04:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kulüp üyeleri, işadamları ve siyasetçilere seslenen Sarıgül, son yapılan anketlere değindi.

"Sonucu size aktarmak istiyorum" diyen Sarıgül, "10 puan geriden geldik. Şu anda 2 puan öndeyiz, 2 puan gerideyiz. Sanırım anketlere yansımayan sessiz çoğunluk var. Milliyetçi Hareket Partisi'nin yüzde 8 oyu var. Bu kardeşlerimizin bize yöneleceklerine inanıyorum. Meydanlarda da bunu görüyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul'da yapacakları çalışmalarda din, dil, ırk, mezhep farkı asla gözetmeyeceklerini vurgulayan Mustafa Sarıgül, "Sadece bize ulaşanların, bize oy verenlerin başkanı olmayacağız. Bize oy verenlerin hak ve hukuklarını en iyi şekilde koruyacağız. Ama bize oy vermeyenlerin, özellikle Ak Parti'ye oy verenlerin de hak ve hukuklarını vereceğiz. Bizim asla ve asla ötekimiz olmayacak. Bize oy verenler bir tek gün pişmanlık duymayacak. En geç 6 ay içerisinde de çok çalışarak, bize oy vermeyenlerin gönüllerini kazanacağız.

İstanbul için yaklaşık 200 proje oluşturduk. Bu projeleri akademisyen ve bilim kurulu üyelerimizle bir yere kadar getirdik. Gerçekten şehrin gelişmesini sağlayacak önemli projelerimiz var. Biz demokratik, katılımcı, etkin ve müthiş bir çalışmayı hep berber planlayacağız. İstanbulumuzun coğrafi konumu, tarihi kimliğini, kültürel değerini bir noktaya taşımamız lazım. İstanbul'da öncelikle planlı gelişme dönemini başlatacağız" diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • Mehmet Çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP-MHP aynı fark yok..... Her iki muhalefet partisi de İslam düşmanlığında birleştiği için aynı kafadalar.Chp'den beklenir,onlar herşeyi yaparlar da MHP'liler ne zaman silkinip kendilerine gelecekler merak ediyorum.Bu ülkenin gerçek müslüman insanları 30 yıldır MHP'ye yaptıkları bu İslam düşmanlığı yüzünden kırgınlar.MHP'lilere duyurulur.
    Cevapla
  • volkan ayhan 10 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlülük. 99 secimlerinde birbirlerine sılah sıkan arabalarını taşlıyan gruplar suan akp karsısında cok acız durumlarlar acınacak durumdalar bunların kendıne hayrı yok devlete mıllete ne faydası olabılır ki ?
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Halide Edip Adıvar Mahallesi Dedeoğlu Sokak...?. Belediyenin kendi astığı tabeleda "Dedeoğlu Sokak" yazıyor ve tabela hala asılı. Ancak; Sokak şimdi çıkmaz sokağa dönüştü. Neden mi; Şişli Belediyesi'nin 1 numarası (Belediye koridorlarında kendisinden 1 numara diye bahsedilir) o sokağının çıkışında bir arsa icat etti ve yine kendi memurlarının ifadesine göre 200 küsür bin TL'ye sattı. İnanmayanlar mahalledeki sokağı gidip görebilirler. (Halide Edip Adıvar Mahallesi, Halide Edip Adıvar Cadd. Dedeoğlu Sokak. H.Edip Adıvar İlkokulu'ndan sonra 50-60 metre aşağıda)
    Cevapla
  • Nergis Utku 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül Oy dilenmeye başladı.. Sarıgül tabi ki baktı ki, Sayın Kadri TOPBAŞ alacak seçimi allahın izniyle, korku düştü kalbine oy dilenmeye başladı.
    Cevapla
  • soner ersin 10 yıl önce Şikayet Et
    anlaşmalı. Sarıgül kendiliğinden MHP den oy istemiyor. Anlaşma var. Ama bunu MHP seçmenine nasıl anlatırız taktiği var. Bu görevde cemaate verilmiş. Cemaat MHP ile CHP seçmenini çeşitli etkinlik ve eylemlerle birbirine ısındırıyor. Birdenbire istenilirse tepki toplar diye bu yollara başvuruluyor. Bende cemaatin gönüllüsüydüm 3 ay öncesine kadar. Şu an samimi arkadaşım var hala cemaatin içinde onunla beraber bulunduğumuz yerlerde özellikle CHP liler tarafından cemaate yapılan bereberce göğüs gererdik. şimdi o orda kaldı ama mahcubiyet hissediyor ve yüzüme bakmaya utanıyor. her ne kadar cemaatte kalsa bile ak partiye yapılanlardan utanç duyuyor sanıyorum. yada öyle olması gerekiyor. sağduyulu MHP li kardeşlerim CHP ye oy vermezler inancını taşıyorum ama bütün bu kötülüklerin sorumlusu cemaattir onların ahirette hesapları zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?