AK Parti'den sonra CHP'de o rakamı açıkladı

AK Parti'nin geçtiğimiz günlerde seçimde sandıkları 1 milyon gönüllü ile koruyacağını açıklamasının ardından CHP'de sandık başlarında kaç partilinin görev alacağını açıkladı.

AK Parti'den sonra CHP'de o rakamı açıkladı
AK Parti'den sonra CHP'de o rakamı açıkladı
GİRİŞ 19.03.2014 07:04 GÜNCELLEME 19.03.2014 07:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, yerel seçim sonuçlarının kontrolü amacıyla "Seçim Sonuçları ve Sandık Takip Sistemi" geliştirdiklerini açıkladı.

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Halıcı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim sonuçlarının kontrolünü, web ve mobil ortamlarda kullanılabilecek "CHP Seçim Sonuçları Takip Sistemi" (secimtakibi.chp.org.tr) ile gerçekleştirileceklerini bildirdi. Her sandık sonucunun CHP görevlileri tarafından sisteme girileceğini ve YSK'ca ilan edilen sonuçlarla karşılaştırılacağını ifade eden Halıcı, "Böylece olası hatalara yasal süre içinde itirazların yapılması ve takip edilmesi sağlanacaktır" dedi.

Halıcı, CHP'nin sandıklarda 500 bin örgüt görevlisi ile çalışacağını ayrıca parti gönüllülerinin de sandık başında olacağını kaydetti.

YORUMLAR 3
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... 1 milyona, 500 chp'Nin 2 katı ak partili görevli. ak parti'nin oy oranı yüzde 50, chp'nin oy oranı yüzde 25.
    Cevapla
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet için. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Cemaatin ne yapacağı konusunda kimse net birşey söyleyemiyor.
    Cevapla
  • ethem başaga 10 yıl önce Şikayet Et
    yaşadık ki biliyoruz. sabahın saat 7 sinde chp li müşahit sandığa gelmez, yerine ak partili oturur, saat 9-10 sularında her okulda 4-5 emekli chp li hanım gizli propaganda yaparlar bir kaç tepkiden sonra sırra kadem basarlar... teşkilat bu ve değişmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum