AK Parti'nin İstanbul miting tarihi ve yeri belli oldu

Haziran ayında Kazlıçeşme'de Türkiye'nin en çok katılımıyla yapılan mitingine imza atan AK Parti, yerel seçimler öncesi yine İstanbul'da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

AK Parti'nin İstanbul miting tarihi ve yeri belli oldu
AK Parti'nin İstanbul miting tarihi ve yeri belli oldu
GİRİŞ 19.03.2014 10:56 GÜNCELLEME 19.03.2014 14:40
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

HABER 7 / İstanbul'da son mitinglerini Kazlıçeşme'de yapan AK Parti, bu kez yeni yapılan Yenikapı Meydanı'nda seçimlere 1 hafta kala büyük bir mitinge hazırlanıyor.

23 Mart Pazar günü saat 15 olarak planlanan mitingte Başbakan Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla rekor katılımın beklendiği mitingte adeta gövde gösterisi yapacak.

Tüm ilçe teşkilatlarında hazırlıklar şimdiden başladı. Resmi güvenlik görevlilerinin yanında partinin gençlik kollarından da gönüllü görevliler miting alanında her türlü asayiş ve hizmetten sorumlu olacak.

İŞTEYENİ YAPILAN YENİKAPI MEYDANI





HAZİRAN AYINDA YAPILAN KAZLIÇEŞME'DEKİ MİLLİ İRADAYE SAYGI MİTİNGİNDE TÜRKİYE REKORU KIRILIMIŞTI

YORUMLAR 23
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    emre demir, biz titreyelim sen kork. o yazdığın oranların gerçekleşmesi için daha kaliteli montajlar yapmanız lazım. o beceri yoksunu montajları bu millet yemiyor. millet mitinglere gittiği gibi sandığa da gidecektir. o zaman göreceksiniz, gram mı oynuyor yoksa kilo mu!
    Cevapla
  • EMRE DEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    KORKMAYIN TİTREYİN. Birazcık düşünce gücü olsa. Önemli olan milleti gaza getirip milleti meydan meydan gezdirmek değil. Sizin yaptığınızın aynını CHP de yaptı eeee sonuç? Siz çıkardığınız Ergenekoncuların KCK lıların hesabını verin hele. Seçim sonucu %34 AKP buraya yazıyorum bundan 1 gram yukarı oynama olmayacak.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Gel 23 mart Gel istanbulun yollarını sokaklarını kitleyelim ,Meydanları patlatalım?.... ...Türkiye hainleri montajmı? insan selimi görsün ibret alsın!!!!!!
    Cevapla
  • sezai gültaç 10 yıl önce Şikayet Et
    seza. ilk önce meydanları sonra sandıkları patlatalım
    Cevapla
  • Alper Sunguroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Google . Google bile yetişemiyor icraatlere artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?