CHP'den Youtube'ye ilk tepki!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Şu an itibari ile Youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz" dedi.

CHP'den Youtube'ye ilk tepki!
CHP'den Youtube'ye ilk tepki!
GİRİŞ 27.03.2014 19:54 GÜNCELLEME 27.03.2014 19:54
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İnce, Mudanya Mütareke Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Youtube'a erişimin engellenmesine değinen İnce, şöyle konuştu:

''Şu an itibari ile youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz. Korkuyor ama hiç fark etmez. Youtube'u yasaklasın, Facebook'u, Twitter'i yasaklasın hiç fark etmez. Mektup yazarız mektup. Eskiden olduğu gibi, mektup yazarız hırsızlıkları. Mektubu da engelledi, posta güvercini kullanırız. Onu da engelledi dumanla haberleşiriz, yine de anlaşırız. Bu yasaklarla nereye kadar gidecek. Bu, artık kendi derdine düşmüş bir adam."

"Milli Güvenlik Kurulu olağanüstü olarak toplanıyor, ne diye toplanıyor'' diyen İnce, ''Türkiye'yi savaşa sokacaklar, savaşa. Ne diye? Adam 30 Mart'ta başına geleceği biliyor. Türbeyi bahane yapacak, Türkiye'yi savaşa sokacak ve Türkiye'de seçimi erteleyecek. Bu adam kendi geleceği için her şeyi yapar" ifadesini kullandı.

İnce, Mustafakemalpaşa ilçesinde de vatandaşlara hitap etti.

YORUMLAR 24
  • CEVAT ADIYOK 10 yıl önce Şikayet Et
    TARİH DE MİLLET DE AFFETMEYECEK .!!!. hainleri , ateşe körükle gidenleri , çıkarları uğrunda , koltuk sevdası uğruna yapılanları bu millet ilk önce sandığa sonra yerin dibine gömecek!!!
    Cevapla
  • Aziz Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    youtube. crome,facebook, twitter bunlar nsa'nın casus programları. artık bunu bilmeyen yok.
    Cevapla
  • metin unaldi 10 yıl önce Şikayet Et
    METİN ÜNALDI. sana bir şey söyliyeyi mi sayın ince. 30 mart seçimleri olacak ve boyunuzun ölçüsünü alacaksınız. sen merak etme, seçimden sonra da suriye baas rejimi boyunun ölçüsünü alacak. bekle gör..
    Cevapla
  • veysel kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Mizan kurulunca burnunuzdan fitil fitil gelecek yaptıklarınızın cezası.... yüzlerine tükürülesi ne kadar çok insan varmış bu ülkede.. Sizin zihniyetinize tek siz parti olarak kalsanız da oy yok. Kapıdaki köpeğe veririm size oy vermem
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam. Şu çinsel taçizçi değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi