'Kılıçdaroğlu'nun işi zor' dedi 3 isim verdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP'nin seçimlerde büyük bir yenilgiye uğradığını belirterek "CHP'nin içinden yeni bir CHP doğabilir." dedi.

'Kılıçdaroğlu'nun işi zor' dedi 3 isim verdi
'Kılıçdaroğlu'nun işi zor' dedi 3 isim verdi
GİRİŞ 02.04.2014 17:24 GÜNCELLEME 02.04.2014 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yerel seçimlerde CHP'nin çok büyük bir yenilgi aldığını belirterek, "Muhteşem bir sonuçla karşı karşıya kalmıştır. Zannediyorum ki Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı tartışılacaktır' dedi.

Arınç'ın açıklamaları şöyle;

"MUSTAFA SARIGÜL, MANSUR YAVAŞ, MUHARREM İNCE"

Ben şunu düşünüyorum. İstanbul'da Sarıgül, diyelim ki Ankara'da Mansur Yavaş, diyelim ki Yalova'da Sayın Kılıçdaroğlu'nun Grup Başkanvekili, ismini söylemek istemiyorum. O döner dönmez bir Genel Başkanlık yarışına, parti içinde başlamak isteyebilirler. Onun için de şimdiden mazeret hazırlamaya veya kendi açılarından sonuçları değerlendirmeye kalkıyorlar. CHP'nin de genel başkanı kılıçdaroğlu'nun da işi bu seçimlerden sonra bir hayli zor.

"CHP'NİN İÇİNDEN BAMBAŞKA BİR CHP DOĞACAK"

Eski CHP, yeni CHP tartışması tekrar gündeme gelecektir. Ve bir hayal değil belki, Cumhuriyet Halk Partisinin içinde bir başka Cumhuriyet Halk Partisinin doğması belki gündeme gelebilecektir." dedi.

YORUMLAR 1
  • Yakup ŞAHİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Aman haaaaa,. Aman haaa k.k gitmesin ondan öğreneceğimiz çok şey var daha, mesela o kadar okul okuduk mersinin güney doğu anadoluda olduğunu ondan öğrendik, konya nın akşehir ilçesinin nevşehir olduğunu ondan öğrendik, çorum bel. bşk. adayının yani klemal nuhut un metin nohut olduğunu ondan öğrendik hele hele mazotu 1,5 tl yapacakmış yerel yerine genel seçime gidildiğini yine ondan öğrendik velhasılı kelam ondan öğreneceğimiz daha çok şey var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı