Efkan Ala'dan Haluk Koç'a sert cevap

İçişleri Bakanı Efkan Ala, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Efkan Ala'dan Haluk Koç'a sert cevap
Efkan Ala'dan Haluk Koç'a sert cevap
GİRİŞ 04.04.2014 16:12 GÜNCELLEME 04.04.2014 16:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ala, "Kullanılan az gelişmiş tehdit dili, içinde bulundukları ruh hallerini ve siyasi çaresizliklerini ortaya koymaktadır. Bu tek uzmanlık konuları olan seçim hezimetlerini gizleme ve geçiştirme kurnazlığıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Ala, Anadolu Ajansına gönderdiği yazılı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç'un kendisine yönelik eleştirilerine
cevap verdi.

"Tek parti diktatörlüğünün mirası üzerinde oturan bu zat, tarafımdan yalanlanmış açık bir iftira üzerinden, şuur altına
gizlenmiş amaçlarını dışa vurarak daha muhalefette iken iktidarı tehdit etmektedir" ifadesini kullanan Ala, şunları kaydetti: "İktidar olduklarında ise halkı tehdit ettikleri tecrübeyle sabit olduğundan, halkımız bu zihniyeti yıllardır iktidardan uzak tutmaktadır. Kullanılan az gelişmiş tehdit dili, içinde bulundukları ruh hallerini ve siyasi çaresizliklerini ortaya koymaktadır. Bu tek uzmanlık konuları olan seçim hezimetlerini gizleme ve geçiştirme kurnazlığıdır."

CHP'Lİ HALUK KOÇ NE DEMİŞTİ?

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısı devam ederken gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Ankara'da seçimlere müdahale ettiği iddia edilen Efkan Ala hakkında bir girişiminiz olacak mı?" sorusunu şöyle yanıtlamıştı: "Hırsızlığı açık olanlar hakkındaki girişim Meclis'te nasıl engellendi biliyorsunuz. Önümüzdeki hafta Meclis açılacak. Olağanüstü bir dönem yaşıyor Türkiye, demokrasiyle izah edilemeyecek bir dönem. Demokrasinin kurumlarıyla kurallarıyla şu anda iş tutanların bağdaştırılamayacağı bir dönemden geçiyor Türkiye. Muhalefet partilerine anayasa ve iç tüzüğün verdiği denetim hakkının nasıl engellendiği de ortada. İşte onun için boşuna diktatörlük, otoriterleşen bir rejim demiyoruz. Bütün bu boyutlar ortada. Yalın gerçek şudur: Bunların hepsi vaki olaylardır. Bunların sorumluları hiçbir zaman hesap vermekten kaçamayacaklardır. Bahsettiğiniz kişi dışarıdan bakan olarak atanan ve Goebbels rollerine soyunan, vurgularıyla konuşmasıyla tapelerdeki emirleriyle hukuk tanımazlığıyla devlet tanımazlığıyla... Bunun kendisini nasıl ağır bir akıbetin beklediğinin daha farkında değil. O sırada bütün bunları savunduğu ağa babaları da olmayacak yanında. Süklüm püklüm, Türk milletinin önünde yaptıklarının hesabını verecekler. Bundan kurtuluş yok."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • İRFAN SADIKOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    HALUK KOÇ BU ADAM BİR GÜN İYİ BİR ŞEY İÇİN EKRANA ÇIKMADI. ne zama çıksa p sert tavırla hesap soracakmış edası ile buyrun antalya eski belediye başkanına sorun niye yakıyor evrakları ve o meşhur konuşmalarınızı bir gösterin bakalım.
    Cevapla
  • serdar kıran 10 yıl önce Şikayet Et
    haluk koç. emin ol öyle bir ihtimal yok ama akp bir gün bu siyaset arenasından ve devlet idareciliğinden çekilse bile senin siyasi hayatın bunu görmeye yetmeyecek çünkü bu gidişle akp bi 15 sana daha iktidardan inmez o yüzden hayalle yaşıyorsun hayalle
    Cevapla
  • mehmet cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    vatansever. ya halukcuğum inanki TÜRKİYENİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL CHP ZİHNİYETİDİR öyle bir hale geldinizki senin adın haluk diyeceğim ona bile itiraz edeceksiniz sadece size acıyorum ama neyse nasılsa nesliniz tükenmek üzere
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Millet ve vatandaş düşmanı Haluk koç, Bizim bildiğimiz insan gibi olamamıştır !. vatandaşı ve milleti hazmedemiyen bir karekteri vardır, CHPe yakışan ve uyan biridir, bu tipler dolayısıyla CHP Yönetime gelmesi hayal maselesidir !
    Cevapla
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP Hırsızlığı İyi Bilir. Haluk Koçum CHP Genel Merkezinizin Arşivinde Adayınız Sarıgül'ün Yolsuzluk Hırsızlık Dosyaları Dururken Utanmadan Sıkılmadan Başkalarına İftira Atıyorsun, Oda Yetmez Gibi Şimdi de Utanmadan Hırsızları Başınıza TAÇ Yapacaksınız. (El aleme Verir Talkını Kendi Yutar Salkımı)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi