Kamil Saraçoğlu mazbatasını aldı

30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde, AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanı seçilen Kamil Saraçoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Kamil Saraçoğlu mazbatasını aldı
Kamil Saraçoğlu mazbatasını aldı
GİRİŞ 04.04.2014 16:45 GÜNCELLEME 04.04.2014 16:45

Adliye binasına eşi, çocukları ve bir grup partilileriyle İl Seçim Kuruluna gelen Saraçoğlu, burada kurul başkanı İsmail Köksal'dan mazbatasını aldı. Daha sonra belediye binasına geçen Saraçoğlu, eski Belediye Başkanı Mustafa İça tarafından kapıda çiçekle karşılandı.

Saraçoğlu ve İça, ardından başkanlık makamına geçti.

Saraçoğlu, yaptığı konuşmada, 10 yıldır Kütahya'ya hizmet eden, önemli yatırımlara imza atan Mustafa İça'dan görevi devraldığını söyledi.

Zamanı gelindiğinde kendisinin de görevini bir başka kişiye devredeceğini belirten Saraçoğlu, şöyle konuştu:

''30 Kasım'da başladığımız bu süreçte, yoğun bir seçim kampanyası yaşadık. Seçim kampanyasında bizlere destek veren kardeşlerimize, teşkilatımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. Projelerimizde AK Parti olarak seçimlere girdiğimizi özellikle vurgulamak istiyorum. Belediyemizin halen devam ettiği bazı projeler var, onları da devam ettireceğiz. Kendi projelerimizi de hayata geçirerek, AK Parti belediyeciliğini hızlı bir şekilde Kütahya halkına sunmaya devam edeceğiz. Seçimlerin sandıklarda kazanıldığını herkes bilmeli. Herkesin, seçimlere ve demokrasiye bağlı olduğunu göstermelidir. 30 Mart akşamı halkımız son sözünü söyledi. AK Parti olarak, Kamil Saraçoğlu olarak yüzde 49 oranında oy olarak halkımızın temsilcisi olduğumuzu belirtmek istiyorum.''

Konuşmaların ardından İça'dan görevi devralan Saraçoğlu, makamında tebrikleri kabul etti.

Devir teslim törenine, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi