Kılıçdaroğlu, Sarıgül'le ilgili o iddiayı ilk kez cevapladı

Yerel seçimlere ciddi bir farkla İstanbul için başkanlık seçimini kaybeden Mustafa Sarıgül'le ilgili ortaya atılan ''CHP'nin başına geçecek'' iddialarıyla ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk defa konuştu.

Kılıçdaroğlu, Sarıgül'le ilgili o iddiayı ilk kez cevapladı
Kılıçdaroğlu, Sarıgül'le ilgili o iddiayı ilk kez cevapladı
GİRİŞ 05.04.2014 06:52 GÜNCELLEME 05.04.2014 07:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Vatan'a verdiği röportajda kendisine yöneltilen, ''Seçim ardından Mustafa Sarıgül yine konuşuluyor. Ak Parti'den 'partinin başına geçecek' açıklamaları geliyor. Siz bu yorumlara ne diyorsunuz? Yeni bir görevlendirme olabilir mi?'' şeklindeki soruya şu sözlerle cevap verdi;

YOLUNUN AÇILMASI LAZIM

''Hayır. Ben böyle bir şey görmüyorum. AK Parti destekli yazarların yorumu bu. Acaba CHP nasıl karışır haberleri yapıyorlar. Ne Sarıgül ne ben ne de diğerleri olsun hepimiz uyum içindeyiz düşüncelerimizi aktarıyoruz. Sarıgül önemli bir aktördür. İstanbul'da seçimlere girdi yüzde 40 oy aldı. Oyu küçümsemek yanlış olur. Bir başarısı var. O başarısını sürdürmek isteyecektir. Genç birikimli birisi, yolunun tıkanması doğru değil, tam tersine gerekirse yolunun açılması lazım. Siyasette daha aktif görevler de talep edebilir o aktif görevlere gelmesi lazım. Sadece o değil Mansur Yavaş için de bu geçerlidir. Bizim siyasetimiz açısından önemlidir. Onunla da beraber çalışacağız. Aktif siyasette olmasını arzu ederim.''

YORUMLAR 10
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    bu söylediklerine kılıçdaroğlu kendi inanıyormu ?. Sarıgül kılıçdaroğlunun sandalyasına gözdikmiş olduğunu hepemiz biliyoruz ! bu sandalyayı kılıçdaroğlunu devirerekmi alacak yoksa seçimlemi sabırla bekleyeceğiz ! !
    Cevapla
  • NURETTİN ÇETİN 10 yıl önce Şikayet Et
    TERFİ. istanbul seçimini kaybeden chp başkanı olur.
    Cevapla
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    zavallı yaa. Adamın kurmayları diyor biz itirazla bile vakit kaybetmiyoruz. Hedefimiz kurultay diye. şimdi baronlar KEMO yu Cumhurbaşkanlığı adaylığına ikna (emir) edecekler. Kemo kaybedecek zaten ve gitttiiiii.. Diğer bir İkna( emir) de Bahçeliye yapılacak. onun yerine de koray aydın gelecek. Senaryo hazır. Akparti %50 barajı kabul etmez. Zaten ilk turda da alır. Sonra yarı başkanlık olacağından chp MHP birleşirler. chp kabullenmeyen partililer ya BBP ye da Ak PArtiye geçerler 2,5 kutuplu bir seçmen kitlesi olur.
    Cevapla
  • Ismail Yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    iDDiALI bir politikaci veya BASKANLIK isteyen kisi. örnegin ISTANBULDA 1. olacakti.. zaten hedefide bu idi.. BU acidan KAYIP etmistir.. ZORLAMA dayatma veya aldatimli basari hükümet olmak isteyen partide GECERLi olamaz.. sadece kendilerini aldatirlar parti tapanina haksizlik etmis olurlar..
    Cevapla
  • adamadam 10 yıl önce Şikayet Et
    adam. Ya ermeni abi sen o hırsızı boşver . Ben seni beğenom. Bak o eleman chp nin başına gelirse sen oraya kapıcı olamazsın. Hem başbakan da senden çok memnun. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti