Melih Gökçek en çok bu ilçelere hizmet edecek

Melih Gökçek yerel seçimlerden önce verdiği sözü yerine getireceğini söyledi.

Melih Gökçek en çok bu ilçelere hizmet edecek
Melih Gökçek en çok bu ilçelere hizmet edecek
GİRİŞ 06.04.2014 07:25 GÜNCELLEME 06.04.2014 07:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na oturacak olan Melih Gökçek hem seçimlerden önce hem de seçimlerden sonya yaptığı açıklamalarda Ankara'nın ilçelerinde en çok oyu kendisine verecek ilçeye pozitif ayrımcılık yaparak, hizmet anlamında bu ilçeyi ayrı bir kenara koyacağının sözünü vermişti. 

Gökçek bu sözünü bir kez daha tekrar etti ve "Ankaralı yaptığımız hizmetlerden memnun olduğu için bizi 5'inci kez başkan seçti. Daha önce de söz verdiğim gibi bana en çok oy veren yerden çalışmalara başlayacağız. Hizmette ayrım değil sıralama yapacağız. Ben insanlar arasında ayrım yapmam" dedi. 

Peki Ankara'nın ilçelerinde en çok oyu AK Parti ve Gökçek'e kim verdi? 

Resmi olmayan sonuçlara göre Ankara'nın ilçelerinden Çamlıdere yüzde 68 oyla AK Parti'ye oy verdi. Daha sonra ise Pursaklar ve Altındağ geliyor... 

Yüzde 39 oy oranıyla da AK Parti'ye en az oy Elmadağ'dan çıktı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Bîçâre... 10 yıl önce Şikayet Et
    Pursaklar. Şu Pursaklar Ak Parti'ye her seçimde yüksek çoğunlukla oy sağlasa da b.şehirden fazla hizmet almıyor. Metro vaadi bakalım ne kadar sürede gerçekleşecek.
    Cevapla
  • Ahmet Tokkan 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK DOĞRU DÜŞÜNÜYOR. Kendisini tebrik ediyor ve hizmetin en güzelini yapmasına rağmen taktir edemeyen ilçeleri bir kenara koyması çok yerinde olacaktır diye düşünüyorum.Önceliğin,gecesini gündüzüne katarak namkörlük etmeyen vatandaşımızın olmasını isterim,sonrasıda sıraya göre gider.
    Cevapla
  • mehmet duran 10 yıl önce Şikayet Et
    dikmen vadisi ni untmayın. melih başkan söz verdiyse yapar o adamın hammaddesidir insanın damıtılmış halidir o yapar--dikmen vadisinin önceki 15 yıl öncesini hatırlayın dhkpc lilerin yuvasıydı başkan o gece konduları yıktı hepsini gökdelen haline getirdi süper şeyler yaptı heleki o botanik park muhteşem ailelerin nefes alabildikleri bi alan yaptı daha niceeleri yaa o mamak projesi dünyada eşi benzeri yok
    Cevapla
  • ibrahimkarakaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Konyayı Ankaraya bağlayalım. Başbakan için oy verdik. Ama konyada hizmet yok ne yazıkki. Ankaraya bağlanmayı kabul ediyoruz. Referandum yapılsın..
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. melih gökcek ankarada egerki kanal perojesi gercekleştirir ise uyanıklıgı konusunda ankara hayır ile anacak . melih bey sadece kanla projesinde yapmış oldugu çalışma bile yeter.. hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi