CHP'de cemaat kavgasında istifa çağrısı!

CHP İzmir Milletvekili Güler, “Cemaatle işbirliği, ateş denizinden çıkmak için mumdan gemiye binmekti” dedikten sonra CHP'de küçük bir tartışma yaşandı.

CHP'de cemaat kavgasında istifa çağrısı!
CHP'de cemaat kavgasında istifa çağrısı!
GİRİŞ 07.04.2014 07:35 GÜNCELLEME 07.04.2014 08:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

30 Mart yerel seçimlerinde aldığı oyları analiz etmeye çalışan ana muhalefet partisi CHP'de, seçimde alınan oy oranının "cemaat ile işbirliği" yapıldığı gerekçesiyle düşük çıktığını savunan ulusalcı kanadın etkin isimlerinden CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in bu çıkışına, genç PM üyesinden sürpriz bir yanıt geldi.

Ekrem Kerem Oktay, "Birgül Hanım kimseyle işbirliği yapmadık, öyle bir kanaatiniz varsa istifa edin partimizden. Ne duruyorsunuz?" yanıtını verdi.

YORUMLAR 3
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP'NİN UYUYANLARINDANMISIN. Ekrem Kerem Oktay, "Birgül Hanım kimseyle işbirliği yapmadık, öyle bir kanaatiniz varsa istifa edin partimizden. Ne duruyorsunuz?" Demiş. Hadi ya İki parti ve Pensilvanyalı toplantı yapıp anlaşma yaparken sen uykudamıydın ekrem bey. Ayrıca ilk kez bu sözler kullanılmadı partinizde. 31 marttan bu yana çok kişi konuştu. Sen yeni mi uyanıyorsun.
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir parti. işte böyle temizlenir. Partinin siyasetine itiraz eden her üyeye ''Hemen istifa et öyleyse, ne duruyorsun'' denir. Ve bu parti kendi demokrasi kültüründen, diğer partilerinde, diktatörlüğünden bahseder.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPden kurtulmak istiyorsak, ateşi körüklememiz lazım !. Türkiyenin huzuru için CHPnin kapanması lavolması lazım diye düşünüyorum !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor