Fatma Şahin: Makamlar gelip geçicidir

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ilçe belediye başkanları bugün yapılan törenle mazbatalarını aldı. Fatma Şahin, mazbatasının ardından Asım Güzelbey'den görevi devraldı.

Fatma Şahin: Makamlar gelip geçicidir
Fatma Şahin: Makamlar gelip geçicidir
GİRİŞ 07.04.2014 14:48 GÜNCELLEME 07.04.2014 14:48

Fatma Şahin, 30 Mart seçimlerinin milli iradenin üstün çıktığı seçimler olduğunu söyleyerek, "30 Mart seçimi milletimizin bize vize verdiği seçimlerdir. Allah bizi mahcup etmesin. Bu şehri nasıl daha yukarı taşırız düşüncesiyle başladığımız yarışı kazandık" dedi.

Konuşmasının ardından Gaziantep İl Seçim Kurulu Başkanı Abdurrahim Karabağ, Fatma Şahin'e mazbatasını verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise siyasi tecrübesiyle halkın karşısında olduklarını belirtti. Asım Güzelbey'in 2 dönem Belediye Başkanlığı'nın ardından söz verdiği gibi başkanlığı bırakmasının çok önemli bir duruş olduğunu belirten Şahin şöyle konuştu:

"MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR"

"Yerel ve genel tecrübeyi birleştirerek, bu kenti büyütmeye devam edeceğiz. Bize düşen şey başkanımızın getirdiği noktayı yukarıya taşımak. Başbakanımızın önderliğinde millete hizmet etme yolculuğundayız. Bu şehri kentler yarışında birinci ligde olduğu gibi devam ettirmek ve kentler yarışında yerelden ulusala bu kentin gücünü göstermeliyiz. Her şey bitiyor, benim bakanlığım bitti. Yakında milletvekilliğim bitecek. Makamlar gelip geçicidir, mühim olan gönüllere ne kadar girdiğimizdir. Allah'ın izniyle biz başkanlarımızla meclislerimizle, güçlerimizi birleştirerek, bu şehir için yapılması gerekenleri yapacağız"

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü