Kamer Genç'i böyle protesto etti!

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in konuşma yaptığı sırada emekli Tümgeneral olan AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal oturduğu yerde arkasını dönerek 'Basın özeti' kitapçığını okudu.

Kamer Genç'i böyle protesto etti!
Kamer Genç'i böyle protesto etti!
GİRİŞ 09.04.2014 18:54 GÜNCELLEME 10.04.2014 22:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanvekili Meral Akşener ise duruma müdahale etmesini isteyen CHP'lilere "Oğlumun harici kimsenin oturuşuna kalkışına karışmadım" yanıtı verdi.

Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri öncesi CHP'nin talebi üzerine usul tartışması açıldı. CHP adına Tunceli Milletvekili Kamer Genç söz aldı. Bu sırada AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, oturduğu koltuğu ters çevirdi ve arkasını dönerek 'Basın özeti' kitapçığını okumaya başladı. Genç'in konuşması bitince kürsüye AK Parti Grup Başkanvekili Nuretin Canikli çıktığında ise Ünal kitapçığı okumaya bırakıp koltuğunu düzeltti.

CHP'li milletvekilleri, AK Parti İstanbul Millletvekili Şirin Ünal'ın CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in konuşması sırasında arkasını dönen Ünal'a tepki gösterdi ve durumu TBMM Başkanvekili Meral Akşener'e iletti.

TBMM Başkanvekili Meral Akşener ise CHP'lilere, "Oğlumun dışında bugüne kadar kimsenin oturuşuna kalkışına karışmadım. O da küçükken nasıl medeni olunacağını anlattığım çerçevede bir anne olarak ona karıştım, gerisine karışmıyorum" karşılığını verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • mustafa tunçel 10 yıl önce Şikayet Et
    Keyf meselesi. Adam var sözününü dinletir adam var sırt döndürtür.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ALLAH c.c sabır versin meclisteki insanlara bu agzının ayarı kaçmış verilebilecek en güzel tepkilerden birtanesi.. tebrik ediyorum
    Cevapla
  • rabia 10 yıl önce Şikayet Et
    Yıl 2014 . Yıl 2014 kamer Genç Halen Milletvekili. resmen rezalet. biri bu adamı göndersin.
    Cevapla
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey gundiler hani demokrasi yoktu. Mecliste kimler var,kimin vekili bu adam,hani akparti kazanınca kendini yakacaktı diye duyduk, bu adamın vekil olduğu şehir yıllarca kendilerine zulum yapan katillerini sevdiler hala inatla,??
    Cevapla
  • Mehmet Ceylan 10 yıl önce Şikayet Et
    BEN OLSAM.. Ben olsam birde kulaklık takar müzik dinlerdim. Böylelerini Bırakın kendi haline. Doktorlar öyle diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!