AK Parti artık oraya gitmeyecek

17 Aralık operasyonundan sonra Hükümet ile paralel yapı arasında süregelen kavga AK Parti'ye otel değiştirtti.

AK Parti artık oraya gitmeyecek
AK Parti artık oraya gitmeyecek
GİRİŞ 15.04.2014 06:55 GÜNCELLEME 15.04.2014 19:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

Ak Parti kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kritik kamplarını yaptığı Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki oteli tercih etmeyeceği belirtildi.

Kızılcahamam'da bulunan ve paralel yapıyla yakınlığı bilinen Asya Termal Oteli'nde kalmayı düşünmeyen Başbakan Erdoğan, parti kurmaylarına AK Partili milletvekillerinin kamp yapabileceği ve kalabileceği otel konusunda çalışma başlatması konusunda talimat verdiği iddia edildi.

Bunun üzerine parti yönetimi, Ankara sınırları içerisinde yeni bir yerin bulunması için mesaiye başladığı ifade edildi.

omer.sut@haber7.com

twitter.com/sutomer

Haber7

YORUMLAR 14
  • müslümanım 10 yıl önce Şikayet Et
    Mısır'daki kardeşlerimizin idamına engel olabiliriz inşaAllah. http://www.avaaz.org/tr/stop_mass_execution_loc/?slideshow sitesinden mısır direnişi için imzalayalım.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Asya Termal DİNLEME tesislerine hoş geldiniz!. Müslümanlıklarına bakın hele siz şunların! Daha hala bunları savunanların hangi kitaba iman ettikleri ise muamma...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . yeni bulunacak yer konaklayanların odalarına ihanet hareketi militanları tarafından çihalar yerleştirilmemesi için özel tedbir alınmalıdır. ihanet hareketind deşifre olmamış militanları olabilecegi göz ardı edildiği kanaatindeyim..
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    ASYA termal Turistik tesislerimiydi adı?. Zannediyorum Kızılcahamamda asya termal turistik kaplıcalarıydı.. bizde memur sen olarak her yıl oraya gidiyorduk.. bir daha aslaaa gitmem malum yapıya ait herhangi bir otele..
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    burhan kamalı, at gözlüğünü çıkar öyle yorum yap. isteyen istediği yerde kamp yapar, sana mı soracaklar? devlet işi değil bu, parti işi. hem dershane meselesi öncesinde de aynı otelde kamp yapılmıştı. dershane önerilerinden biri nasıl olduysa bu otelden bir şekilde ZAMAN gazetesine sızmıştı. bunların üstüne gidip bir daha mı aynı yerden sokulsun? hem bizim dualarımız var Başbakana, siz beddua etseniz kaç yazar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt