Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 5 planı!

CHP, yerel seçimlerde yüzde 5'in altında oy aldığı 24 il için özel bir yol haritası belirledi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 5 planı!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 5 planı!
GİRİŞ 15.04.2014 07:02 GÜNCELLEME 15.04.2014 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP, yerel seçimlerde yüzde 10'un altında kaldığı 35 il için özel bir çalışma planı hazırlıyor. CHP özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki iller için yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak heyetler bölgede çalışma yapacak.

CHP, yerel seçimlerin analizini yaparken yüzde 10'un altında olduğu 35 ilde ve yüzde 5'in de altına indiği 24 il için özel bir çalışma yapma kararı aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirleyeceği heyetler oyun düşük olduğu illere giderek çalışma yapacak. Sosyologlarla yapılan toplantılarda seçmenin neden CHP'ye yönelmediği değerlendirilecek.

Oluşturulacak heyette genel başkan yardımcısı, milletvekili, PM üyesi olacak. Heyetler 3-4 aylık çalışmalar için bölgeye gidecek. Bölgedeki tüm kanaat önderleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla birebir toplantılar yapacak. Yeniden yapılanma kapsamında oluşturulacak il ve ilçe yönetiminde ilin önde gelenlerinin akrabaları da olacak. Bölgede oylar bir anda büyük oranda artırılamasa da "oturmuş bir CHP tabanı" yaratılması esas hedef olacak. Kadın ve gençlik örgütlenmesine de özel bir önem verilecek.

Vatan

YORUMLAR 4
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    yani seçim kazanacağız hevesi yine 5 sene sonraya kaldı, desenize !. Bildiğim kadarıyla 1950 senesinden beri hep bekliyor, sayısını siz hesaplayın ! İnönü menderese karşı kaybetmişti,ve hala kazanacaz diye bekliyorlar ! beklesinler bakalım !
    Cevapla
  • mustafa coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE SİZE FORMÜL. Bence hiç oralara kadar yorulmayın ben size buradan söyleyeyim ona göre adam gönderin 1. önce Allah ' a Peygambere ve ona inananlara saygı göstereceksiniz. 2. sonra halkın yanında olacaksınız burnunuz kaf dağını göstermeyecek halkı küçümsemeyeceksiniz unutmayın bu ülkenin tek sahibi siz değilsiniz böyle davranırsanız her zaman halk size tokat atar. 3.son olarak bu yazdıklarımı bence dikkate alın bu gün ak parti den tokat yersiniz yarın başka ları gelir onlardan tokat yersiniz ya halkın yanında olun onlara saygı duyun ya da kaf dağında anka kuşu ile yaşamaya devam edin tercih sizin
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    yol haritası. ne yol haritası imiş be! çiz çiz bitmiyor. ilkokul 2.sınıfta hayat bilgisi derslerinde haritayı öğrenmiştik. siz daha oradaysanız işiniz yaş demektir:)
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    ne diyeyim. sen ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanların alnından öpmeye devam et. boşuna yol haritası çizme. zira yolunuzu şaşırırsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri