CHP'lileri şaşkına çeviren mesaj

CHP'lileri şoke eden mesaj! Yalova'da bazı CHP'lilerin cep telefonlarına gelen bu mesaj görenleri şaşırttı

CHP'lileri şaşkına çeviren mesaj
CHP'lileri şaşkına çeviren mesaj
GİRİŞ 16.04.2014 07:35 GÜNCELLEME 16.04.2014 08:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

30 Mart'taki tartışmalı seçimden 6 oy farkla Yalova belediye başkanı seçilen ve göreve başlayan CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman'ın, önceki başkan AK Partili Yakup Koçal'ın, belediyenin parası ile partililere seçim öncesi yaklaşık 1 milyon TL'lik pilav üstü kavurma, kahvaltı gibi yiyecekler dağıttığı açıklaması gündemi meşgul etti.

Dün de bazı CHP'lilerin cep telefonlarına, CHP Yalova İl Örgütü'nden gönderildiği öne sürülen 'Kavurma' içerikli bir mesaj düştü. Mesajda yer alan, 'Karnınız mı acıktı? Alo Yakup yazın 7777'ye gönderin. KAVURMA evinize gelsin!' yazısı şaşkınlıkla karşılandı.

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel ise bu mesajdan kendilerinin haberinin olmadığını söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir ihtimal. Belki bir kavurmacıyla anlaşmışlardır, reklamını yapıyorlardır. :)
    Cevapla
  • Arif ŞİLFELER 10 yıl önce Şikayet Et
    CeHePe den başka bişey beklenmez ki.... CeHePe fütursuzluklarına bir yenisini daha ekledi işte. Daha neler göreceğiz merak ediyorum. Bu kadarı da çirkeflik artık. CeHePe bu ülkeye zarar verenlerin 1. sırasında yer alıyor ve bu 1. liği bırakacak gibi görünmüyor...
    Cevapla
  • Ender Öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    klasik chp. ben bu yaşıma kadar chp nin ben de bunu yapacağım dediğini duymadım. hep başkaları onu yaptı bunu yaptı. ne güzel mesaj sistemin varmış, biz de şu tesisi açıyoruz bekleriz gibi yazsanız ya. hizmet vermeyecekleri için anca başkasına sataşırlar. kavurma olayı gerçekse açıklarsın belgesini de, kamu parasıyla ağalık yapılmaz. olay doğruysa, akp li başkanın yaptığı da doğru değil tabi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti