AK Parti'nin yeni kamp adresi orası mı?

AK Parti, geleneksel olarak yılda iki kez kampa girdiği adresi değiştirme kararı aldı. Yeni kamp yeri için bir dizi alternatif değerlendiriliyor.

AK Parti'nin yeni kamp adresi orası mı?
AK Parti'nin yeni kamp adresi orası mı?
GİRİŞ 16.04.2014 09:40 GÜNCELLEME 16.04.2014 09:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son kampta konuşmaların kaydedilip basına sızdırılması nedeniyle önlem olarak Abant'ın da aralarında bulunduğu bir kaç yer değerlendirmeye alındı.

Partinin son durumunun ve politikasının değerlendirildiği geleneksel hale getirilen kamp programı belli olurken, yer konusunda arayışların devam ettiği ifade ediliyor. Önceki yıllarda Kızılcahamam'daki Asya Termal'de yapılan kampın ilkbahar ayağı bu yıl Bolu Abant'a yapılabileceği belirtiliyor.

3-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek kampta Başbakan Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı konusunda parti teşkilatının görüşlerini alma ve bunları değerlendirme imkanı bulacak.

Kızılcahamam'da yapılan son kampta 'Kızlı-erkekli evler' konusu ile ilgili konuşmalar kaydedilmiş ve basına sızdırılmıştı. Basına kapalı toplantıdaki konuşmaların kaydedilip sızdırılması üzerine AK Parti bundan sonraki toplantıları burada yapmama kararı aldı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • yadigar 10 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet de Asya Termal'i bıraksın.... Emniyet Genel Müdürlüğü seminer ve eğitim toplantılarını bazen orada yapıyordu. Tecessüs yapan bir örgütün bütün kuruluşlarını ve yerlerini terk etmek lazım. Hepimizi aldatan bu örgüte yazıklar olsun...
    Cevapla
  • mehmet keskin 10 yıl önce Şikayet Et
    TABİKİ ABANT.. bence de abant ta olsun. eee sonuçta memleketim. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?