Erdoğan: Ondan çok çektim, tam yetkimi kullanırım

Başbakan Erdoğan eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den çok çektiğini belirterek, Cumhurbaşkanı olması halinde tüm yetkilerini kullanacağını dile getirdi.

Erdoğan: Ondan çok çektim, tam yetkimi kullanırım
Erdoğan: Ondan çok çektim, tam yetkimi kullanırım
GİRİŞ 17.04.2014 06:52 GÜNCELLEME 17.04.2014 11:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin ilk kez milletvekillerinin eğiliminin anket ile ölçüldüğü AK Parti Milletvekilleri İstişare Toplantısı'ndan çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Milletvekilleri İstişare Toplantısı'nda vekillerin çok büyük bir bölümünün Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile yaşadığı kanunların vetosu ve atamalardaki sıkıntıları anlatıp "Sezer'den çok çektim" dedi.

Erdoğan, "Nefsi arzularıma göre karar vermeyeceğim, istişarede bulunacağım. Yukarı çıkarsam partide sorun olmaz. Partinin başında kalmaya devam edersem de millete, davamıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu dava meselesidir. Bu dava kıyamete kadar devam eder. Köşk'e çıkarsam da halkın Cumhurbaşkanı olurum, tam yetki kullanırım" dediği öğrenildi.

Erdoğan, halkın seçtiği Cumhurbaşkanı'nın önemine işaret ederek partili Cumhurbaşkanı sistemine geçilmesi arzusunu yineledi. 

YORUMLAR 8
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    yaparsan, bizide memnun edersin syn başbakanım !. bekliyoruz !
    Cevapla
  • zeki alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    EĞER, EĞER VE YİNE EĞER YÜCE ALLAH'IN İZNİYLE CUMHURBAŞKANI OLUR İSE..!. Bu sistem de ve bu insanlar ile yeni bir anayasa yapılması imkansız iken, bu sistemi kuranların inanın Türkiye Devletine ve düşmanlarının çok gizli elleri ile yapılmış olduğunu son PARALEL OLAYINDA görmüş iken, Yargının her hücresine paralelin yerleşmiş olduğu apaçık görülmüş iken, Pikakayı dizgine getirdiğin de bu kez bundan sinsi (bize illegal diye Pikakayı legal diye cemaati gösterenlerin ne denli yapılanmanın olduğunu) bir varlığın gücünü masum insanlarımızdan (zombi vari bir şekilde) emirlerini-görevlerini ise USA ve İngilizlerden alan örgütün varlığı hala var iken İNANIN SAYIN BAŞBAKANIMIZIN ÇOK TEMKİNLİ OLMASI YUKARIYA ÇIKIŞINDA AŞAĞIYA İNİŞİNİN KAOSLU OLACAĞINI BİLMESİNİ DİLERİZ. TSK, MİT ve EMNİYET üçgeninde yukarıya çıktığının akabinde devlete bir reset çekip YENİ BİR ANAYASA VE YENİ BİR SİSTEMİ 2 PARTİLİ SİSTEMİ İNŞAA ETTİĞİN DE KENDİLERİ DE RAHAT ÜLKEDE İLELEBET RAHAT EDECEKTİR! DÜŞMANLAR İSE KUDURUR
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SEZER i sevmem ama , merhum ECEVİT e DEFTER fırlattı , BAHÇELİYİ azarladı ... . ORADA TAKDİR ETTİM .. NEJDET SEZER i ...
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümnlarda çok çekti. camiye gelir cenazenin başında durur namaz kılmadan giderdi neymiş laikliğe aykırı....
    Cevapla
  • mehmet ali 9 yıl önce Şikayet Et
    insanlar eserleriyle hatırlanırlar.... adam 7 yıl köstek oldu hem hükümete hem türkiyeye şimdi nerede ondan bahseden var mı kendine güveniyorsa buyursun aday olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...