Erdoğan'ın seçimlerde en çok üzüldüğü ilçe

Başbakan Erdoğan'ın, dün AK Partili milletvekilleriyle yaptığı toplantıda yerel seçimlerde başarısız olduğu büyük şehirlerin milletvekillerini uyardığı öğrenildi.

Erdoğan'ın seçimlerde en çok üzüldüğü ilçe
Erdoğan'ın seçimlerde en çok üzüldüğü ilçe
GİRİŞ 17.04.2014 10:04 GÜNCELLEME 17.04.2014 15:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kaybedilmesiyle ilgili olarak, '300 milletvekili, 30 milletvekili olan BDP'liler kadar olamadınız' dediği belirtildi. Meclis grubunda dile getirdiği İsmet İnönü'nün sözlerini kullanan Erdoğan'ın, 'İnönü'nün doğru sözlerinden biri de 'Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça..' diye eleştirdiği kaydedildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ İLÇE

Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Erdoğan'ın en çok üzüldüğü ilçenin Söğüt olduğu ortaya çıktı. Osmanlı Devleti'nin kurulduğu Söğüt'te belediye başkanlığının kaybedilmesine üzüldüğü ifade eden Erdoğan'ın, 'Beni en çok üzen Söğüt'ü alamayışımız. Osmanlı'nın kurulduğu Söğüt'e çok büyük yatırımlar da yapmıştık' dediği öğrenildi.

Yeni Şafak

YORUMLAR 6
  • sabrettin çitir 10 yıl önce Şikayet Et
    Söğüt bir osmanlı şehriydi.... Ama söğüt te Osmanlı azınlıkta kalmış.
    Cevapla
  • Bir Mücahid Kul 10 yıl önce Şikayet Et
    mert kardeşim yanlış düşünüyorsunun . van merkezde ak parti silme kazandı köylerden beldelerden gelen oylar bdp nın lehıne cevirdi seçimi kim bilir ne baskılar oldu oralarda da her ne ise dediğin gibi bile olmuş olsaydı türk milletine tarihinde hatta dünyada örneği olamayan bir kardeşlik kader bağı ile bağlı bir kavmi seçim sonucuna göre yargılamak tipik bir liseli ülkücü türkücü anlayış olmaz mı sen böle biri değilsindir sözüm sana değil bu arada Osmanlının ilk başkentini kayıp etmemiz bize Osmanlı ruhuna neden layık olmadığımızı bir kez daha gösterdi görülen o ki henüz kahir ekseriyet henüz hazır değil bu kutlu dirilişe o yüzden Osmanlı ruhunu söğütte aramak yerine gönüllerde aramaya devam derim durmak yok büyük usta ile yola devam
    Cevapla
  • zulme rıza zulümdür 10 yıl önce Şikayet Et
    bende Üsküdara üzülüyorum sayın başbakanım.... Üsküdar gibi bir ilçenin %65-70 aralığında Ak Parti demesi gerekirken neredeyse Chp ye kaybediyorduk!! Bunun üzerindede çalışırsanız sevinirim... Sebepleri önemlidir derim!!
    Cevapla
  • akil aktepe 10 yıl önce Şikayet Et
    ............ osmanlı devletinin ilk başkentini kaybettik ama, danişmentli devletinin başkenti niksarda kazandık başbakanım.
    Cevapla
  • mert keser 10 yıl önce Şikayet Et
    van artik kendi içinde hesaplaşsın . yeniden şehir yapan bir devlet ve o şehri yapan hükümete minnet borclarını bu şekilde yine haince ödediler.ama gün gelir çok agir ödersiniz bunun bedelni .Zaman ne getirir ne götürür.Yine deprem olsun istemiyoruz ama akıllanmazsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor