O ilçede CHP'ye sadece 1 oy çıktı

Başrolünde Şener Şen'in oynadığı Züğürt Ağa filmi gerçek oldu. Filmde ağanın partisine sadece 1 oy çıkmıştı. Herkesin sahiplendiği o 1 oy, CHP'de de gerçek oldu.

GİRİŞ 17.04.2014 10:59 GÜNCELLEME 17.04.2014 11:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP bugünden itibaren yoğun bir seçim değerlendirme maratonuna girmeye hazırlanırken Parti Meclisi'ne sunulmak için hazırlanan MYK Raporu'nda seçim sonuçlarına ilişkin çarpıcı analizler yer aldı.

Raporda; CHP'nin seçime girdiği 399 yerde oyların yüzde 10'nun altında kaldığı vurgulandı. Liste, Şener Şen'in efsanevi Züğürt Ağa filmindeki seçim sonuçlarını akıllara getirdi. Zira birçok yerde alınan sonuçlar, CHP'nin adaylarına kendi sandık görevlileri ve partinin üyelerinin bile oy vermediğini ortaya koydu. İşte o rapordan Sincik'le ilgili olan bölüm: 

"CHP'nin partiye kayıtlı 71 üyesinin bulunduğu Adıyaman Sincik'de başkan adayına sadece 1 oy çıkarken; yine 135 kayıtlı üyenin bulunduğu Kilis Musabeyli'de CHP adayına 5 oy çıktı. 41 üyeli Batman Hasankeyf'te 4, 179 üyeli Sivas Hafik'te 8 oy, 548 üyeli Aksaray Gülağaç'ta 7 oy alınabildi."

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • B.Ali KÖKTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    oy sayımı. chp kanun teklifi hazırlasın bence cumhuriyetin ilk yıllarındaki gibi açık oy gizli sayım yapılsın ozaman belki oy oranlarında bir artış olur ha
    Cevapla
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    :))))). :))))) çok sesli güldüm.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP=CHP, MHP CHP'ye ilhak olmasa da bu noktadan sonra CHP'nin bir şubesi gözüyle bakılmalıdır. İ'la-yı kelimetullah ve Nizamı Alem diyen Ülkücüler, kendilerini ifade etmek için artık MHP'den başka bir kapı bulmalıdır.
    Cevapla
  • MUSTAFA YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    MUSTAFA YILMAZ. İŞTE SAMİMİYET SINAVI: CHP aynen bir zamanlar Cindoruk'da partisi adına milletten oy isteyipte kendisinin oy kulladığı sandıkta bile kendi partisine oy çıkmadığına döndü. İşte chp 'nin özeti bu.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    AHMET BEY'E SELAMLA. Aynı başlığı ben yazacaktım,çok yaşayın.Evet çok bile almış.Belki o oy da okuma yazma bilmeyen birinin rasgele bastığı oydur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı