Fatih Erbakan genel başkanlığa aday mı?

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra Saadet Partisi'nde önemli bir gelişme yaşanıyor!

Fatih Erbakan genel başkanlığa aday mı?
Fatih Erbakan genel başkanlığa aday mı?
GİRİŞ 20.04.2014 16:54 GÜNCELLEME 21.04.2014 08:05
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

4 Mayıs Pazar günü kongreye gitme kararı alan Saadet Partisi'nde genel başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak'ın karşısına Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın çıkacağı iddia edildi. 

İddiaya göre Fatih Erbakan 23 Nisan Çarşamba günü Saadet Partisi Genel Kurulu'nda genel başkanlığa aday olacağını açıklayacak. 

Ağustos 2014'te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ve Haziran 2015'te yapılacak milletvekili genel seçimlerine güçlü hazırlanmak isteyen Saadet Partisi'nde Mustafa Kamalak'ın yeniden aday olup olmayacağı ise henüz netleşmedi. 

Haber7

YORUMLAR 32
  • Kazasker 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR!. Kendini çok iyi yetiştirdi. Hocamın oğlundan ziyade talebesi oldu. Azim, inanç ve ahlak hepsi fazlasıyla var onda. Hocamın yaşam tarzıda onda.. Hocamın diğer talebeleri Cumhurbaşkanı ve Başbakan oldu. Daha büyük fetihler ,geleceğin FATİH leri ile olacaktır. Dünya bu sürece gebe dir. Siyonistler istemeselerde ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR...
    Cevapla
  • bahadır fenerli 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar için iyi olmaz. iki güçlü muhafazakar parti oylarımızı böler ise cehape iktidar olur bundan dolayı başbakanın acilen fatih erbakanı yanına alması lazım aksi taktirde cehapenin ekmeğine yağ sürmüş olur Not:Fatih Erbakan küçümsenek bir lider değil babasının çoğu vasıflarını taşıyor
    Cevapla
  • yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan Hocaya Sorarlar. Numan Kurtulmuş partiden ayrıldıktan sonra Erbakan Hocaya sorarlar; Hocam şimdi kimi genel başkan yapacağız? Oğlunuz Fatihi yapalım mı? Hoca Cevap Verir; Partiyi bir çocuktan alıp başka bir çocuğa mı vereceğiz !!! Fatihin genel başkan olabilmesi için kırkı değil kırk bin fırın ekmek yemesi lazım.
    Cevapla
  • yüksel yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    mücahit erbakan . gönlümün tek başbakanı mücahit erbakan, babadan sonra oğul erbakan, hayırlı uğurlu olur inşaallah. günümüzde siyasetin kirlendiği bir esnada bence buna çok ihtiyaç vardı.
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir ogul ve Bir ogrenci. Ayrica unutmayiniz ki Sayin Erdogan Degerli Erbakan hocanin ogrencisiydi, Simdi ogrencisi ve oglu ayni safta yer alirsa cok guzel olur InsaALLAH..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var