Şahin'in işaret ettiği 4 başbakan adayı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Şahin'in işaret ettiği 4 başbakan adayı
Şahin'in işaret ettiği 4 başbakan adayı
GİRİŞ 21.04.2014 11:52 GÜNCELLEME 21.04.2014 12:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Şahin, Recep Tayyip Erdoğan'ın Köşk'e çıkması halinde kimin Başbakan olacağı yönündeki soruyu da cevapladı.

NTV canlı yayınında konuşan Şahin şunları söyledi:

BEKLENTİM VE TALEBİM YOK

Başbakan'ın cumhurbaşkanı adayı olacağı sonucuna varırsak bu istişareler sonucunda Başbakan kim olacak, kongrede genel başkanlığa kim gelecektir. Bu görevlerle ilgili beklentim ve talebim yok.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ARKADAŞLARDAN BİRİ SEÇİME KADAR BAŞBAKANLIK YAPABİLİR

Ancak Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayı olursa ve seçilirse Başbakanlığı bırakacak. Bu durumda Başbakan yardımcısı arkadaşlardan birinin seçime ya da kongreye kadar Başbakanlık yapması mümkündür. Bu konunun da cumhurbaşkanlığı kadar önemli diye düşünüyorum.

Sayın Arınç ‘'Başbakanımız cumhurbaşkanı adayı olursa seçileceğine inanıyorum. Gönlümden geçen de Gül'ün Başbakanlık görevine gelmesidir'' demişti. Ben de hala aynı hissiyatta olduğumu söylemek isterim.

4 BAŞBAKAN YARDIMCISI VAR

Mehmet Ali Şahin'in açıklaması sonrasında gözler Başbakan Yardımcılarına çevrildi. Bakanlar Kurulu'nda 4 Başbakan yardımcısı bulunuyor.

Bu isimler Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay ve Emrullah İşler.

YORUMLAR 11
  • Erdal ALTUNKAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    SÜLEYMAN SOYLU TÜRKİYE BAŞBAKANLIĞI İÇİN EN BÜYÜK ŞANS MİLLETİMİZE UĞUR GETİRECEK. süleyman soylu ağırbaşlı sevecen uyumlu ve yüksek iradeli duruşuyla ve derin siyaset bilgisi , ülkesini seven hizmet arzusu yüksek idare ve yönetim anlayışıyla dünya ya yeni bir açılım getirecek gelişmeci büyük bir karizmatik liderdir. başbakanımız süleyman soylu olmalıdır. türkiye bütünleşecek türkiye büyüyecek.
    Cevapla
  • ahmet şengül 9 yıl önce Şikayet Et
    bakanlarda o ışık yok. ahmet davutoğlu yeri asla dolduralamaz dış düşman çok,ama başbakanlığa erdoğandan sonra en çok yakışan NUMAN KURTULMUŞTUR,ama benim gönlüm erdoğan başbakan numan kurtulmuş cumhurbaşkanıdır. hem muhalefet ters köşe olur hem erdoğan başbakanlığa devam eder.
    Cevapla
  • Darbeleredurdeme 9 yıl önce Şikayet Et
    EN UYGUN ADAY SAYIN SÜLEYMAN SOYLU DUR. Partiyi başbakandan sonra sırtlayacak ve daha ileriye götürecek hakkında en küçük bir leke şaibe olmayan partide ki en uygun adaydır.Gençliği buna rağmen 20 yıldan fazla siyasi tecrübesi ( DYP iktidarında İstanbul il başkanlığı az bir makam değildir herhalde hemde kongrede Orhan Keçeli gibi bir duayeni eze eze yenerek gelen bir il başkanı) ile DP genel başkanlığı tecrübesi ile fazlası ile bu göreve hazırdır.Allah yolunu açık etsin başkan.
    Cevapla
  • Rıdvan Murat Yapar 9 yıl önce Şikayet Et
    En iyi aday NUMAN KURTULMUŞ..!. Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması durumunda, bu ülkenin yine aynı zihniyeti beyninde ve yüreğinde taşıyan genç ve dinamik bir lidere ihtiyacı olacaktır. Ben bu vasıfları Sayın NUMAN KURTULMUŞ'ta görüyorum.. Bence yeni Başbakanımız Numan Kurtulmuş olmalı..Durmak Yok Yola Devam için..!
    Cevapla
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    aman mehmet ali bey sen olmada. Lütfen sana ısrar ederlerse bile hatrım için kabul etme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'