Demirtaş'a önemli ziyaret

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi, Türkiye'ye ve ekonomiye zarar verdiği gerekçesi ile siyasi gerginliğin yumuşatılması için BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Demirtaş'a önemli ziyaret
Demirtaş'a önemli ziyaret
GİRİŞ 21.04.2014 16:48 GÜNCELLEME 22.04.2014 08:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Eş Başkanı ve TESK Genel Başkanı Bandevi Palandöken, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Memur - Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, TİSK Genel Sekreteri Bülent Pirler ve TOBB Avrupa Birliği Dairesi Balkanı Mustafa Bayburtlu'dan oluşan heyet BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı TBMM'da BDP grubunda ziyaret etti.

Basına kapılı gerçekleşen görüşmede, heyetin daha önce yaptığı siyasi parti liderleri ziyaretlerinde olduğu gibi Demirtaş'tan da siyasi gerginliğin azaltılmasına yönelik talepte bulunacakları öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SELAHADDİN abim, kardeşim aman ha ..... BDP de ki ŞAHİN abilere uymayasın .... TÜRKİYE bir gemi dir .. bu geminin hepimiz içindeyiz .... siz e gelen zarar bize de , bize gelen zarar size de gelir... TEK YOL BİRLİK ... BÜYÜK , GÜÇLÜ , ZENGİN , MÜREFFEF, MUTLU , bir TÜRKİYE dir ....SELAHADDİN KARDEŞ.....
    Cevapla
  • Mahmut Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Fermo. Artık iş adamlarının doğu ya yatırım yapma zamanı gelmiş olmalı. İran ile ticaret yapan bir çok firma bulunuyor. Yoldan kazanç elde edip Van a fabrikalarını firmalarını taşırlarsa vanlı hakkarili gençlere de ekmek kapısı olur..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”