CHP Köşk adayını belirledi mi? Yeni isim!

Gündemin en sıcak konusu Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Kamer Genç'in gönüllü adaylığını saymazsak daha ortada hiçbir partiden aday yok. Partiler bu konudaki kararını ne zaman açıklayacak bilinmez ama CHP bugün gerçekleştireceği MYK'da bu konuyu ele alacak.

CHP Köşk adayını belirledi mi? Yeni isim!
CHP Köşk adayını belirledi mi? Yeni isim!
GİRİŞ 23.04.2014 12:00 GÜNCELLEME 23.04.2014 12:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP kulislerinde konu genel Başkan'ın talimatı dolayısıyla açıkça dile getirilmese de MHP ile ortak adaya hiç sıcak bakılmıyor. İlk turda herkesin kendi adayını çıkaracağına keisn gözüyle bakılıyor.

Peki, CHP bir aday belirledi mi?

Konu gündeme geldiğinden beri CHP adayı için çok fazla isim konuşuldu. Deniz Baykal, Ümit Boyner, Hikmet Çetin ve Prof. Mehmet Haberal'ın da isimleri sıkça dile getirildi.

Son günlerde ise en çok konuşulan siimlerden biri CHP Konya milletvekili Atilla Kart.

CHP'nin hukukçu vekillerinden olan Atilla Kart bu konuda yorum yapmak istemese de böyle bir teklif gelmesi halinde bunu olumlu karşılayacağı konuşuluyor. Zira Kart'a göre, her kesimi kucaklayabilecek aday arayışı kendisiyle sonlandırılabilir. Kulislerde konuşulanlara göre Atilla Kart'ın "Her kesimden oy alabilirim" dediği iddia ediliyor.

CHP'nin henüz isim konusunda verilmiş bir kararı yok, böyle bir karar verilmediği gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içerisinden bir aday göstermesi de beklenmiyor. Yerel seçimlerde, büyükşehirlerde olduğu gibi her kesimden oy alabilecek aday arayışı CHP'yi baya yoracak.

YORUMLAR 2
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    her CHPli otomatikman adaydır yahu..devleti onlar kurmuş yani.. benden önce bir yorummen aşağıda yazmış ama ben daha 30 gün kadar önce weahsibatılıdan inen nass gereği açıklamıştım gülen adını.evet CHPnin adayı fethullah gülen olmalı.YOKOLMAYA GİDEN VE TARİHE GÖMÜLMESİNDEN ÖNCEKİ SEKERAT DÖNEMİNİ YAŞAYAN BU PARTİYE, BİR CAN SİMİDİ OLACAĞI SANILARAK HOŞAMEDİ YAPILAN VE UMUDUMUZ FT haline getirilmesinin bir sebebi de budur zaar.bAŞKA ADAY MI VAR. ya yeniden necdet sezer gelecek, ya da baro başkanı ya da sarıgül ve mansur ikilisinden yazı tura ile belirlenecek birisi.BENCE AYLİN NAZLIAKA,MUHARREM İNCE,sana cami yıktırmeyceeez diye bağıran HALUK KOÇ.DEMİREL,BAYKAL,CİNDORUK,ESKİ BİR MBK ÜYESİ.. (60dan beri sağ kalan varsa), israil cumbabasına hayran olan SAMİ SELÇUK.aday olduğunda kesinlikle AKP adayına oy verecek HAŞİM KILIÇ.. AYRICA BU PARALEL İMAMLARDAN BİRİSİ DE ADAY OLABİLİR.CHP gibi partide adam mı yok.var mı tayyip beyin karşısına pehlivan..
    Cevapla
  • ömer bağcı 9 yıl önce Şikayet Et
    size en yakın yakın aday. pensilvanyalı fetulla gülen gösterebileceğiniz en iyi aday boşuna sağda solda aramayın hemen yanıbaşınızda pensilvanyada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı