Fatih Erbakan adaylık konusunda kararını verdi

Milli Görüş lideri ve eski Başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Muhammed Ali Fatih Erbakan Saadet Partisi'nin 4 Mayıs tarihinde yapılacak kongresinde genel başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

Fatih Erbakan adaylık konusunda kararını verdi
Fatih Erbakan adaylık konusunda kararını verdi
GİRİŞ 23.04.2014 14:48 GÜNCELLEME 23.04.2014 14:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi Hazırlık Toplantısı Ankara Ramada Plaza'da saat 10.00'da başladı. Toplantı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu(YİK) Üyeleri, Kurucular Kurulu Üyeleri, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri, İl ve İlçe Başkanları ile Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatih Erbakan partisinin genel başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili kararını açıkladı. Fatih Erbakan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyelerinin yanı sıra bazı il ve ilçe başkanları ve genel kurul delegelerinin de katıldığı programda, Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi için adaylığını resmen açıkladı.

FATİH ERBAKAN KİMDİR?

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi olan ve nüfus kaydında ''Muhammed Ali'' isimleri de bulunan 35 yaşındaki Fatih Erbakan, Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi.

11 Temmuz, 2010 olaylı Saadet Partisi kongresi sonrasında Numan Kurtulmuş'a karşı yaptığı sert açıklamalarla gündeme geldi. Necmettin Erbakan Vakfı'nın da Başkanı olan Fatih Erbakan, Saadet Partisinde aktif siyaseti sürdürüyor.

YORUMLAR 18
  • Murat BÖÇKÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    Liyakat her şeyin üstündedir. Neticede Saadet bitmiştir.. Babası Rahmetli hocamıza saygımız sonsuzdur. Fakat Numan Kurtulmuş olayında gösterdiği tavır hiç hoş değildi ve Numan KURTULMUŞ gibi bir siyasetçiyi anlayamamıştı maalesef.. Gerçi Rahmetli babasıda Abdullah GÜL ve Recep Tayyip ERDOĞAN konusunda çok yanılmıştı.. Yanılgılar içinde bu ülkede iktidar olunamaz.. Bu ülke deneme tahtası değildir diyorum ve kenara çekiliyorum.. Siyasi hayatında da kendisine başarılar dilemiyorum.. Çünkü AKPARTİ olduğu müddetçe AK Parti ye destek vermesi gerekmektedir.. Eğer bu davranışı sergilerse kendisi daha genç birisi Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül beyefendiler siyaseti bıraktıklarında bizler tarafından düşünülebilirler..
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut uyar. Madem siyonistler Erdoğan'a komplo kuruyorlar, o zaman hala onu desteklememiz gerekmez mi değerli kardeşim?
    Cevapla
  • furkan demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Milli görüş gençlere yer vermeli. Fatih Erbakan seçilmeli. Konseye girecek akıl danışmanlarını iyi seçmeli. Kesinlikle Mete Gündoğan olmalı. İnsanların gerçek sorunları irdeleyen liderlere ihtiyacı var. İnşallah genel seçimlere kadar Saadet Partisini barajı geçmiş olarak görürüz. AKP ve Saadet Partisi mecliste çok güzel bir ikili olacaklarına inanıyorum. Ama saadet partisi'nin dediklerini kaldırabilirler mi bilemeyiz. O yüzden barajı geçirtmezler.
    Cevapla
  • Mahmut uyar 9 yıl önce Şikayet Et
    %1 lik saadet partisinden korkan ey siyonizm...... Bu halk nasıl tayyip erdoğana kurulan komployu algılayıp desteklediyse, sıra sultan fatihte.....
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi bu vakitten sonra belini doğrultamaz. Kamalak Feto'ya destek verdi ve bizi hayal kırıklığına uğrattı. Seçimde de ağzının payını aldı. Şimdi ne diyor: "Paralel yapının üzerine gidilmelidir." :D Çünkü Kamalak'ı kandırdılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!