'Cumhurbaşkanı olmaması için ikna edin'

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Afyonkarahisar'da kadın milletvekilleriyle yaptığı sohbet toplantısında, haftalardır tartışılan Çankaya Köşkü'ne kimin aday olması gerektiği konusunda ilk kez görüş dile getirdi.

'Cumhurbaşkanı olmaması için ikna edin'
'Cumhurbaşkanı olmaması için ikna edin'
GİRİŞ 14.05.2014 06:50 GÜNCELLEME 14.05.2014 07:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Emine Erdoğan, bazı kadın milletvekillerinin "Sayın Erdoğan'ın partinin başında kalmasını istiyoruz" sözleri üzerine "Ben de Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum" karşılığını verdi.

EMİNE ERDOĞAN: MADEM ÖYLE İKNA EDİN

Ak Parti'nin Kızılcaham'dan vazgeçip Afyon'da yaptığı son kampında, önceki toplantılara kıyasla daha renkli anlar yaşandı. Milletvekillerinin ailelerinin kampa katılmaması nedeniyle hem Başbakan Erdoğan'ın hem de Emine Erdoğan'ın uzun toplantı maratonları dışında küçük gruplarla sohbet etme olanağı doğdu. Kampın ikinci gününde Emine Erdoğan, kadın milletvekilleriyle çay içti. Sohbet, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına geldi. Bazı kadın milletvekilleri, "Başbakanımızın, partinin başından gitmesini istemiyoruz" sözlerine destek veren Emine Erdoğan "Ben de Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum. Partinin başında kalması ve Başbakan olarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Madem öyle ikna edin" dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 8
  • m. polat 9 yıl önce Şikayet Et
    sakın olmasın !!!!. Sn. Başbakanımız eğer Cumhurbaşkanı olursa korkarım akibeti Turgut Özal gibi olur. Ak Parti de Anavatan gibi eriyip kaybolur. Millet olarak Sn. R. Tayyip Erdoğan' ı Başabakanımız olarak uzun yıllar görmek istiyorum.
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET İKNA EDİN YOKSA..... türkiye kan gölüne döner.birbiri ardına sabotajlar gerçekleştirilir. büyük ülke olmak,büyük türkiye olmanın peşinde koşup İsrail ve avrupayı ürkütmek sizin başınıza dert açar! ya birde diyorlarki niye erdoğandan başka adam yokmu,?kalkıyorsunuz Erdoğan.oturuyorsunuz Erdoğan.eğer erdoğandan bu kadar ürken güçler ondan başka herkesin cumhurbaşkanlığına razı oluyorsa üzülüerek söylüyorumki .o zaman bu ülkede erdoğandan başa ADAM YOK !
    Cevapla
  • kübra ablak 9 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKAN OLARAK KALSA AMA. Başbakanımız başbakan Cumhurbaşkanımız bir dönem daha aynı kalsalar diyordum ama Türkiye düşmanlarının en büyük korkusu Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması, bu korku yersiz değil neden istemiyorlar? onların yaygarasını görünce Cumhurbaşkanı seçilip başkanlık sistemini getirmeli diyorum. Rabbim vatanımızın ve İslam dünyasının selameti için hangisi hayırlısı ise o yönde karar vermesini ve sonrasında da yar ve yardımcıları olsun. (amin)
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETVEKİLLERİNE DEĞİL, HALKA SOR!. Milletvekillerinin ne diyeceği belli!:) Halka sormak lazım samimi insanlar arasında anket yapsınlar!
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKAN OLACAKSA EVET CUMHURBAŞKANI OLACAKSA HAYIR!. Başkanlık sistemiyle yönetileceksek olur! hem de çok iyi olur ve ilk BAŞKANIMIZ olmuş olur inşallah! ancak bugünkü cumhurbaşkanı pozisyonuyla benim de oyum hayır!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...