AL Parti, muhalefete 4 Köşk adayı önerdi

AL Parti Genel Başkanı Mustafa Reşit Burkan, CHP, MHP ve diğer toplumsal ve kültürel muhalefet yetkilileriyle cumhurbaşkanlığı aday seçimi için yaptıkları görüşmeleri tamamladıklarını duyurdu.

AL Parti, muhalefete 4 Köşk adayı önerdi
AL Parti, muhalefete 4 Köşk adayı önerdi
GİRİŞ 19.05.2014 21:03 GÜNCELLEME 19.05.2014 21:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yazılı bir açıklama yapan Burkan, muhalefet partilerine aday olması için 4 isim önerdiklerini belirtti ve bu isimlerin Fazilet Partisi Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bilgin, Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz olduğunu söyledi.

AL Parti Genel Başkanı, bu dört isim için de "Talip değil matlup olmuş, toplumda büyük sempati birikimi oluşturmuş bu şahsiyetler; gücün tahakküm kurma geleneğini kıracak, toplumsal güven ve ulusal uzlaşmayı sağlayacak, adalet ve özgürlük misyonuyla donatılmış, yerel değerlerimizi evrensel dinamiklerle birleştirecek, herkes ve kesimi kucaklayacak, kabiliyet ve liyakattadırlar." değerlendirmesi yaptı.

YORUMLAR 2
  • fırtına 9 yıl önce Şikayet Et
    ADAYINIZI BEN BULDUM.... Çatıya en uygun Cumhurbaşkanlığı adayı Sabahat Akkiraz'dır.Niyem.? 1-Halktarafından Çığırdığı Türkülerle tanınıyor.2-Köşkün bahçesinde Her hafta HALK KONSERLERİ düzenler.3-Kızılay Meydanın da ne kadar GGEZİ ZEKALI VARSA toplar ve orada da halk konseri verebilir.4-Ekmeği,soğanı,en iyisi de ACIYI ajite edip,MAVİ KANLI BEYAZ TÜRK Nasıl Halkçılığı nasıl olur meydanlarda uygulamalı bir şekilde gösterebilir...))
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP solculuğa ECEVİTle başlamıştı !. şimdide imzalarla tescilliyor !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!