AK Parti'deki son istifalar ne anlama geliyor?

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden başarıyla çıkan AK Parti'de son zamanlarda meydana gelen istifalar bir çatlağın habercisi mi yoksa bir kan değişimi mi?

AK Parti'deki son istifalar ne anlama geliyor?
AK Parti'deki son istifalar ne anlama geliyor?
GİRİŞ 27.05.2014 14:40 GÜNCELLEME 28.05.2014 06:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

AK Parti'de teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Iğdır, Ardahan, İskenderun ve Mersin'den gelen istifa haberleriyle ilgili olarak bir açıklamada bulundu. 

AK Parti'den istifa eden başkan ya da yöneticilerin bu zamana kadar olan görevlerini başarıyla yerine getirdiğinin altını çizen Soylu, bu istifalara çok özel anlamların yüklenilmemesi gerektiğini dile getirdi.

SOYLU: AK PARTİ'DE ASLA BİR ÇATLAK YOK

AK Parti'deki istifaların asla ‘bir çatlağın' habercisi olmadığına dikkat çeken Soylu, siyasetin ve teşkilatçılığın çok meşakkatli ve fedakarlık gerektiren bir yol olduğunu söyledi. Soylu, AK Parti'nin son seçimlerde yüzde 45 oy almasında bu teşkilatların büyük emeğinin olduğunu açıklarken, istifaları "bayrak değişimi" şeklinde yorumlamak icap ettiğine vurgu yaptı.

"BAYRAK DEĞİŞİMİ SÜKUNET İÇERİSİNDE OLUR"

AK Parti teşkilatında görev yapan her arkadaşın ayrı bir önem ve değere sahip olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, parti içerisindeki bayrak değişiminin suhulet ve sükunet içerisinde gerçekleştirildiğini açıkladı.

omer.sut@haber7.com

@sutomer

Haber7

YORUMLAR 4
  • recep gökçe 9 yıl önce Şikayet Et
    esas Adana Milletvekili . Ali KÜÇÜKAYDIN'ı görevden alın. Seçim bölgesi olan Saimbeyli-Feke-Kozan'da Ak parti kaybetti. Saimbeyli'de kaybedeceği 2009 seçimlerinde yavaş yavaş belli olan Mustafa UYANIK 2014' te de ısrarla aday yapıldı ve sonuç ortada.
    Cevapla
  • burak koç 9 yıl önce Şikayet Et
    işler pekde iyi degil sayın soylu. hatay payas belediye başkanı akp ye geçeli takriben bir yıl oldu inanın öncesinde payasta akp gönüllülerine kan kasturdu sayın başbakanımıza buraya yazamayacagım kadar küfürler hakaretler ama nasıl oldu akp ye kabul edildi payasta akp liler haalaa şokda 10700 oyla seçildi yani mhp de iken 10800 almıştı emiin olun akp liler oy vermedi aday gösterilmesi kesinlikle yanlıştı
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    benim bildigim 1 catlak var o da chp de. hemde ne catlak
    Cevapla
  • MMahduMM 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir çatlak olmasın???. 30 Mart seçimlerinde yerel yönetim listeleri ve adaylar belirlenirken alenen başbakana ve bu davaya söven, 10 yıldır burnumuzdan getiren, 28 şubatta bize kök söktürenleri baş tacı etti bu dönem akparti. partinin kurucu üyesini değilde başbakana açıkça söven birilerini ne mantıkla bilmiyorum aday gösterdi. Atı alan üsküdarı geçmiş süleyman bey. siz hala ortada bişey yok deyin durun. Sizinde bizi anlamanızı istemiyorum. Ama yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınıza değişirseniz, akibet şimdiden bellidir vesselam..!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı