AK Parti'de önemli bir istifa daha yolda!

AK Parti’de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Ankara’daki istifa haberinden sonra gözler İzmir’e çevrildi.

AK Parti'de önemli bir istifa daha yolda!
AK Parti'de önemli bir istifa daha yolda!
GİRİŞ 30.05.2014 21:11 GÜNCELLEME 31.05.2014 06:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ömer Süt’ün haberi

Süleyman Soylu’nun AK Parti’de teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak atanmasından sonra önemli gelişmeler yaşanıyor. AK Parti, 30 Mart yerel seçimlerinde başarısız olan şehirlerde yeniden yapılanmaya gidiyor.

Son olarak AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan’ın istifasında sonra bir istifanın da İzmir’den geleceği iddia edildi.

AK Parti, Binali Yıldırım gibi güçlü bir ismin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna aday olmasına rağmen başarısız bir performans sergileyen İzmir AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarında da kan değişimine gidiyor.

Bu nedenle AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılan İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın da önümüzdeki süreçte istifa edeceği belirtilirken Narlıdere, Bayraklı, Karabağlar, Bergama, Foça, Buca ve Aliağa ilçe başkanlarının da ya istifa edecekleri ya da görevden alınacakları iddia ediliyor.

AK Parti’nin belediye başkanlığını kazandığı Ödemiş, Kemalpaşa, Kınık, Selçuk, Menderes ve Torbalı da ise herhangi bir değişiklik olmayacak. 

omer.sut@haber7.com

@sutomer

Haber7

YORUMLAR 6
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    ............. durmak yok, istifaya ve doğru yola devam
    Cevapla
  • ali goktas 9 yıl önce Şikayet Et
    BEYLİKDÜZÜ DE İSTİFA ETMELİ. beylikdüzü de hemen isitifa etmek zorunda. zamanında çok uyardık kaybedeceksiniz diye ama kimse takmadı hemen istifa eteli
    Cevapla
  • yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Başarısız. Ankara o sebeple mi istifa etti yani
    Cevapla
  • ömürcan 9 yıl önce Şikayet Et
    istanbul.. kartalllllllllllllllllllllll nerdeeeee. istanbul kartal ilçesi de istifa etmeli... elli kere kendilerine söyledim seçimlerden önce. bu seçimlerde % 43 oy olarsanız başarısız olacaksınız diye defalarca dedim kendilerine. evet eski ilçe başkanı belediye başkan adayı oldu. bi şekilde görevi bırakmış oldu. ama yerine gelenler gene aynıııııııııııııııııı.. istifa edip gitsinler.....ilçe teşkilatına gidince şevkimiz kırılıyor. ak patili olduğuma üzülüyorum. en iyisi bu teşkilata hiç ugramamak diye diyorum.. kendilerine de defaatle dedim...artık buradan yazacağımm.. kartal yönetimi.. İSTİFAAAAAAAAAA
    Cevapla
  • H Atmaca 9 yıl önce Şikayet Et
    Adana. Hem de tüm ilçeleri ile birlikte. Bir çuval inciri berbat eden adaylar, il ve ilçe yöneticileri ve bunun sorumlusu Milletvekilleri Adana için hesap versinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi