AK Partili adaydan Şamil Tayyar'a sert yanıt!

Ağrı’da tekrarlanan yerel seçimde koltuğunu Sırrı Sakık’a kaptıran AK Parti’nin adayı Hasan Arslan, Şamil Tayyar'a cevap verdi.

AK Partili adaydan Şamil Tayyar'a sert yanıt!
AK Partili adaydan Şamil Tayyar'a sert yanıt!
GİRİŞ 05.06.2014 11:44 GÜNCELLEME 05.06.2014 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hasan Arslan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın, “Yanlış isim aday gösterildi” açıklamasına tepki gösterdi. Tayyar'ın eleştirilerini kabul etmeyen Arslan, Tayyar'a yönelik olarak "gelip burada kendisi bir aday olsaydı, onu da görürdük bakalım." ifadelerini kullandı. 

'PARTİDE ALEYHTE ÇALIŞANLAR OLDU'

Bakanların tamamı ve milletvekillerinin büyük bölümünün kendisine destek için Ağrı’ya geldiğini ancak Ağrı’yı tanıyamadıkları için etkili olamadıklarını ifade eden Arslan, parti teşkilatında herkesin köşesine çekildiğini, aleyhte çalışanların bile olduğunu söyledi. Arslan, propaganda dönemini ve yenilginin nedenini şöyle anlattı:

SEÇMENİ FİŞLEDİLER: 30 Mart seçimi tamamen bir tiyatroydu. Baskılar o dönemde yapıldı. Şamil Bey, bunu hiç konuşmuyor. Kadınlar evlerine kilitlendi, oy vermesinler diye insanlar dağa kaçırıldı. Şamil Bey, bunu niye konuşmuyor, sıkıyor mu? Bunu bir konuşsun önce. ‘Kardeşim bu ilde biz 30 bin oy olmamız gerekirken adamları dağa kaçırdılar, işadamlarından haraç aldılar, milleti bir bir fişlediler, Ak Parti seçmenini fişlediler, bunları tehdit ettiler ve biz de zayıf kaldık’ diyeceğine, günah keçisi olarak, ‘Tamam bitti, kaybetti gitti...’ Şamil beye yakıştıramadım.

GELİP KENDİSİ ADAY OLSAYDI: 30 Mart’ta aldığımız oy daha fazlaydı. Son süreçte tüm çabaya rağmen, maalesef tehditler, baskılar, kumpaslar, şantajlar halkı yıldırdı. Şamil Bey, buna bir eğilse, baksa; acaba bu ne? Bence daha objektif düşünmüş olacak. Masa başında ahkam kesmekten başka bir şey değil. Kusura bakmasın ben bunu kabul etmiyorum. Kendisini bu konuda araştırmaya davet ediyorum. Gelip burada kendisi bir aday olsaydı, onu da görürdük bakalım.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • ali can 9 yıl önce Şikayet Et
    bırak bunları hasan arslan. bir ağrılı olarak şamil tayyarı tebrik ediyorum. tespitleri çok doğruydu. hasan arslan suçu hiç başkasında aramasın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar