Saadet Partisi, Bolu'da kampa giriyor

Saadet Partisi, Bolu'da pazartesi günü başlayacak ve 3 gün sürecek kampta cumhurbaşkanlığı seçim sürecini masaya yatıracak.

Saadet Partisi, Bolu'da kampa giriyor
Saadet Partisi, Bolu'da kampa giriyor
GİRİŞ 07.06.2014 10:42 GÜNCELLEME 07.06.2014 10:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Genel İdare Kurulu, Başkanlık Divanı, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri gibi Saadet Partisi'nin üst düzey bütün organları, Bolu Sarot Termal Otel'de kampa girecek. Pazartesi başlayacak ve 3 gün devam edecek kampta, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yanı sıra 2015'te yapılacak genel seçimler ve Türkiye'nin meseleleri ele alınacak.

Öte yandan, Saadet Partisi, çevre, ekonomi, yargı, anayasa, çalışma hayatı ve demokratikleşmenin de aralarında bulunduğu konularda 13 ayrı komisyon oluşturdu. Akademisyen ve alanında uzman isimlerin yer alacağı bu komisyonlar, ilgili oldukları alanlarda raporlar hazırlayarak kamuoyuyla paylaşacak. Bolu'daki kampta, bu komisyonların çalışma yöntemleri de belirlenecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    3 GÜN FAZLA. Saadet Patisi ihtiyar heyetini forma sokmak için 3 gün çok fazla. Adamlar zaten zor yürüyor. Yazıktır bırakın adamları artık torunlarının torunlarıyla oynasınlar....
    Cevapla
  • Abdülhamid-i sani 9 yıl önce Şikayet Et
    Bird-ku. Elhamdülillah seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz.Saadet Partisi bu milletin inancıdır,tarihidir,ruh köküdür.Rahmetli hocamızın da dediği gibi zafer inananlarındır ve zafer yakındır.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Çatı adayınınımı konuşacaklar ?. ALLAH rahmet eylesin ERBAKAN ! kemiklerin sızlıyordur !
    Cevapla
  • KALE55 9 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ, BOMBOŞ. boş hayaller peşinde , bir avuç insancık, milletin gönlünden düşmüş bir avuç hayalperest, siyaset tarihinin tozlu raflarında yerlerini aldıklarını hala anlayamayan bir avuç siyasetçi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi